Mit lehet tenni olyankor, ha az üzletek becsapnak?
Minap voltam bevásárolni. Sok termék akciósan volt feltüntetve a polcokon, így gondoltam veszek most, mert egyébként drágák. Kifizettem, bár furcsa volt , hogy kicsit elszámoltam magam mikor összeadtam kb. mennyit fizetek majd, de hazajöttem a dolgaimmal. Másnap reggel véletlenül elémkerült a számla és akkor láttam, hogy egyiket sem az akciós áron vettem, hanem a rendes árat fizettem értük. Átszámítva (külföldön élek) kb. 2000 forinttal fizettem többet. Lehet nem tűnik soknak, de nekem az. Ráadásként a bevásárlókocsi is elnyelte a pénzérmémet és nem tudtam kiszedni.
Ilyenkor menjek vissza az üzletbe és verjem a pofájukat a polcokon lévő árba és a számlámat közben libegtessem vagy mit lehet ilyenkor tenni?
Miután van a kezedben egy számla eladási dátummal, talán óra/perccel, visszamehetsz a boltba és szóváteheted.
Előtte azért megnézném, hogy még most is akciós-e, ez engem igazol.
Ha nincs is így, ettők még szóvá teheted.
Amúgy nem a pénztáros dolga, hogy erre figyeljen nagy üzletben, ezt a gépnek/programnak kell tudnia.
Olykor azért figyelmesen kell olvasni/értelmezni mikor is akció? (Darabszám, időpont, olykor zárás előtt igaz csak)
Köszönöm,
csak az akciós ár volt feltüntetve és csak aznapra szólt az akció.
Vásárlás után megnézed a blokkot ha eltérést tapasztalsz mész a vevőszolgálati pulthoz , ott visszaadják a különbözetet plusz valamennyi kupont.
De ha márcsak otthon látod nem csinálhatsz semmit.
Én mindig azt csinálom, hogy amikor akciós dolgot veszek akkor vagy felírom magamnak egy papírra vagy lefényképezem az árat ami a polcon van.
Pénztárnál meg figyelek mindent amit a pénztáros beüt a gépbe. Memóriám jó, így egyből észreveszem, hogy egy akciós terméket nem jól üti be a gépbe. Rögtön szóvá teszem, hogy ezt most ellenőrizze mert ez akciós. Ha a pénztáros ezt nem tudja mert már benne van a gépben akkor egyből megyek a recepcióshoz vagy ha olyan a termék, akkor közlöm az eladóval, hogy sztornózza az árut, az nem kell...
Egyszerű.
Nem mész oda többet, van 5000 üzlet.
Mást felesleges tenni, vagy kiröhögnek vagy nem lesz semmi.
Köszönöm nektek is.
Legközelebb már okosabb leszek.
A bevásárlókocsi által elnyelt pénzzel mit lehet kezdeni? Egyszerűen nem tudtam kivenni és utána láttam, hogy többen is így jártak, mert a kocsik bár egymáshoz voltak "fogatva" a lánccal, de többen benne volt a pénzérme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!