Az emberek tényleg elhiszik, hogy ilyen lájkolós meg megosztós facebookos meg egyéb úgymond nyereményjátékokon tényleg nyerhetnek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 26. 20:02
2/11 anonim válasza:
Csak a nyertes veletlen mindig az ajandek felajánlo jo ismerőse
Nem veletlenul nem sorsolnak közjegyző jelenlétében
4/11 anonim válasza:
Vannak igazi nyereményjátékok is, de sok kamu van.
5/11 Metionin válasza:
Én már nyertem így 5x de persze van olyan játék ami kamu.
6/11 anonim válasza:
Lakást, autót...biztos nem! Néha még én is meglepődök általam okosnak vélt embereken hogy bedőlnek.
Pl sminkcuccot meg egyéb kisebb nyereményt hiszek igaznak.
7/11 anonim válasza:
A kisebb nyeremenyek kozt sokszor van igazi jatek, anno 6x nyertem bulikra/ fesztivalokra jegyet/ paros jegyet/ vipet.
A nagyobb dolgok -telefon, stb- viszont szerintem nem igazi nyeremenyjatekok.
8/11 anonim válasza:
"Osztva! <3 "
Mindig elképedek azon a hülyeségen, hogy vannak, akik beveszik a helyesírási hibáktól hemzsegő kamu-oldalak kamu nyereményjátékait.
"Ki sórsólunk eggy IPHone 12-esst! Oszad meg és lájkóld a possztott!" :D
9/11 anonim válasza:
Igen, sokan elhiszik és kisebb nyereményekről meg el is tudom képzelni, hogy kisorsolásra kerülnek.
10/11 Egy ork válasza:
Amikor egy 2 ezer lájkbázisú oldal több iPhone X-et sorsol ki, nem merül senkiben sem fel a gondolat az azt megosztók között, hogy vajon miből lenne annyi pénze az adott oldalnak? Nem népszerű, nem sok látogatójuk van, így a reális bevétel, és a reklámbevétel is elenyésző. Pusztán emberi jóságból pedig senki nem sorsol ki egy relatív nagy értékű dolgot, mert kis oldalaknál a kis pénz is nagy pénz. Ha milliomos cégről lenne szó, nem 2000 ember követné őket, és nem Facebookon kéne jelentkezni rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!