Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok metrón/buszon/vonato...

Szoktatok metrón/buszon/vonaton enni?

Figyelt kérdés

Én sosem szoktam, maximum inni ( mármint vizet,teát stb)

Titeket nem idegesít amikor valaki elkezdi enni a büdös,hagymás pizzáját vagy májkrémes kenyerét,virslis izéjét, és még csámcsog is?? Szerintem ilyen helyen nem illik enni.Értem én hogy manapság sajnos azt tanítják a szülők hogy Pistike, bárhol kedved szottyan enni,eszegessél csak,jogod van hozzá stb stb...Persze egy kisgyereknél nem zavar,inkább a felnőttekre vagyok kiakadva,hogy mekkora parasztok. Nyilván,ha valaki rosszul van,cukros,stb egyen pár szem kekszet v almát vagy valami "semlegeset",az senkit sem zavar. De miért a legbüdösebb kajákkal felszállni a buszra??? Ma reggel konkrétan főtt tojásokat evett egy "hölgy", még sószóró is volt nála,pikniket rendezett kb a metrón :D :D

Nem lehet korábban felkelni és otthon megreggelizni,vagy a suliban/munkahelyen? Persze nem halok bele ha néha néha ez van, de sajnos napi szinten előfordul, ennyire parasztok a magyarok???Ti szoktatok enni tömegközlekedési eszközön? Ha igen,miért?!

Ez amúgy tényleg nem kötekedés,érdekel,hogy milyen okból kifolyólag van ez,mert nekem eszembe sem jutna ilyen helyen reggelizni,ebédelni...

2018. ápr. 25. 07:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Miért ne zavarna a fokhagyma? :D Egyébként csak 3 éve vagyok vega, ez a jelenség meg már kb 15éve zavar :D De 1x mertem leírni,már én vagyok a nyomorult,jól van :D
2018. ápr. 25. 09:19
 12/20 A kérdező kommentje:
nem sznob vagyok,csak nem eszem húst. Ennek semmi köze a kérdéshez amúgy,csak nem tudsz értelmeset válaszolni,ezért támadni próbálsz . De mivel megszoktam az ilyen idiótákat,nem igazán találsz fogást rajtam.
2018. ápr. 25. 09:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Életemben talán egyszer ha ettem vonaton, szendvicset talán. Vagy utazás előtt kapok be valamit kutyafuttában, vagy "éhezek", általában nem kívánok enni amikor úton vagyok, ha idegenben vagyok akkor meg képes vagyok kora reggeltől délutánig ellenni egy kis vízzel.

Pár hónapja pl. felkeltem reggel 5.30-kor, készülődtem, 2-3-at haraptam egy szalámis zsömlébe és indultam. Délután 16.00 körül értem haza. Azon kívül,hogy nyomattam 2x automatából kávét, ott ahol voltam, semmi egyéb.

2018. ápr. 25. 09:32
 14/20 anonim ***** válasza:

Metrón, buszon nem eszek, ki is van írva piktogrammal, hogy nem lehet, épp tegnap néztem az egyik közlekedési eszközön, hogy talán 16.000 Ft-ot fizet, aki nem tartja be.

Viszont amikor hazautazunk, az 2,5 órás vonatút, akkor szoktunk néha hamburgert vinni magunkkal, de akkor többen is szendvicseznek, pizzáznak. Nem szokott zavarni senkit, mert természtes, hogy hosszú úton visz magával elemózsiát az ember.

2018. ápr. 25. 09:43
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem szoktam enni, és nem zavar, ha más eszik.
2018. ápr. 25. 09:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Én ha éhes vágyok, eszek. A kajára még nekem ne mondja senki, hogy büdös, mert az elég finnyás lehet! Max. a romlott kaja büdös de olyat nem eszek.
2018. ápr. 25. 11:51
 17/20 anonim ***** válasza:
54%

Szoktam, mert itt nem tilos :)

Persze nem gyrost - az engem is zavar -, de Brezelt, vagy szenyát simán.

2018. ápr. 25. 15:23
 18/20 anonim válasza:
Nem, mert nem illő, ráadásul olyan körülmények között nem is tudnék nyugodtan enni. A másik meg az, hogy a sofőr nyugodt szívvel beszólhat. Ha ez bekövetkezik, idő, amíg feldolgozza az ember... :D
2018. ápr. 25. 17:51
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem miért baj ha valaki kulturált módon eszik vagy iszik a járművön. Simán elképzelhető hogy valakinek nincsen ideje arra hogy otthon, vagy ott ahonnan indult, kajáljon rendesen. Én nagy ritkán szoktam enni, de csak akkor amikor kevesen vannak és állok vagy olyan helyre ülök ahol nincs mellettem senki. Viszont egy energiaitalt kibontok buszon/metrón, tegyük fel hogy hetente egyszer, már több mint egy éve, és soha nem löttyintettem ki, nem tudom hogy miért zavar ez bárkit is.

Én személy szerint nem ennék például főtt ételt buszon, ahogy a kérdező sem, de ezen kiakadni szerintem erős túlzás. Meg azon hogy valaki csámcsog. Örülnék ha ez lenne a legnagyobb gond a tömegközlekedésen és nem például a rajta utazó ápolatlan, koszos, alkoholszagú hajléktalanok, szerintem ők azért büdösebbek mint egy szelet pizza vagy egy főtt tojás.

2018. ápr. 25. 17:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Inni én is szoktam, de enni nem, mert nem étkezde a busz, senki nem örülne annak, ha a morzsákban ülni, persze ez mind kultúra kérdése, mert vannak olyan emberek, akik a buszon maguk alászarnak.
2018. ápr. 27. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!