Pánikbeteg vagyok és nem tudok kimenni a házból mindenki lebolondoz tehetek én erről hogy rendesen rettegek? 18/L
Fokozatosan. Először menj ki az utcára, menj el a sarokig. Ezt játszd addig, amíg már nem okoz gondot az, hogy elsétálj odáig! Fokozatosan menj egyre tovább, aztán ha nem vagy rosszul, menj 1 megállót busszal vagy villamossal! Szépen lassan megszokod és rájössz, hogy hülyeség volt ennyire rettegni.
Üdv: egy volt pánikbeteg
Én is azt hittem. Aztán kimentem. Rászántam magam,pedig már bőgtem a napszemüveg alatt. De sikerült. És fokozatosan jobban lettem... 1 évig tartott ez,mindennap...ez a betegség
egy másik volt pánikbeteg
Pszichiáter elsőnek. Felír szorongáscsökkentőket. Én így elsőre úgy látom, hogy ez már van olyan súlyos, hogy kelljen a gyógyszeres segítség, mert amúgy teljesen akadályozva vagy.
És emellett folyamatos terápiára is szükség van. Tehát pszichológussal kellene találkoznod rendszeresen, és sokat kellene tanulnod a problémádról, okairól, megoldásáról... könyvek, cikkek stb..
Jól jön egy segéd, aki árnyékként van melletted, biztonságérzetet nyújt. Fontos, hogy ő nem csinálhat helyetted semmit!
Kórházakban van lehetőség ingyenes pszichológusra/pszichiáterre. Esetleg sulipszichológus jöhet még szóba, ha iskolás vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!