Honnét jönnek az őszhajszálak?
Bocsánat, de nem tudtam hová írjam ki a kérdést. Nem kitaláció, kérlek segítsetek!
Új lakásba költöztünk nemrég a párommal. Mindent kitakarítottam, leporszívoztam még az első napokon. Új kanapét is vettünk. Azóta a nappaliban a kanapé bal oldali felén minden reggel egy csomó őszhajszálat találunk a párommal. Nem tudjuk honnét van, mert a lakásban csak mi élünk, nincs se macska, se kutya és nagyon kétlem, hogy a párom egy ősz hajú nénivel csalna meg éjjelente úgy, hogy közben együtt alszunk a halószobában. A hajszálak nem tőlünk származnak, mert nekem hosszú vörös hajam van a páromé pedig rövid fekete és ezek az őszhajszálak kb. 10 cm hosszúak. Próbáltam egy éjjel a kanapén aludni, de olyan rémálmaim voltak, hogy menekültem vissza a hálóba a páromhoz.
Valakinek van valami ötlete, hogy honnét jöhetnek? Már kikészít, hogy minden reggel ez fogad.
Köszönöm a tippeket.
A zárakat nem cserélhetjük, mert a lakást csak béreljük és a tulaj nem engedi. A szellemek... nem tudom. Lenne akkor más jel is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!