Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én érzékeltem azt hogy...

Csak én érzékeltem azt hogy csak akkor jön sok válasz egy kérdésre ha a kérdésbe minél jobban bele lehet kötni?

Figyelt kérdés

Ha olyan kérdést írok hogy pl tud e valaki olyan oldalt vagy lamait ahol olcsóbban hozzá lehet jutni egy tárgyhoz vagy ijesmi arra durván jön 2 válasz.

Ha olyan kérdést irok h pl

Mit csináljak ha folyton leszólítgatnak az utcán és nem értem miért mit tegyek ellene?

Ilyesmi vagy ehez hasonló kérdésekre valahogy jön vagy 40 válasz de a fele csak kötekszik. Ezt ti is érzitek vagy csak én?

2018. ápr. 15. 14:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ha nem jártál sehol ne adj választ. Ennyi
2018. ápr. 15. 15:54
 12/19 A kérdező kommentje:
De az se igwz h senki nem járt soha senkinél. Csak gondolom ez a kérdés érdekesebb mert itt lehet vitát generálni
2018. ápr. 15. 15:55
 13/19 A kérdező kommentje:
De ezek után csidálkoznak h miért nincs normállis kérdés. Mert ha valaki nagyon komolyat kérdez vagy fontosat arra nem jön válasz
2018. ápr. 15. 16:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Oké, de azért ahhoz is értelmesnek kell lenni, hogy megsértődj, hogy nem jött válasz a kérdésedre. Ez van. Egy megcsaltam a párom, mi legyen? kérdés, mindig érdekesebb lesz, mint a Jó fogászok Miskolc környékén?
2018. ápr. 15. 16:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem az zavar h nem jön válasz hanem hogy csak olyan kérdésre válaszolnak amire csak olyan válaszuk van hogy semmien csak kötekednek. Csak olyanra válaszolnak amibe bele lehet kötni.mint ez .ezt már csak azért irtam ki hogy lássam hányan irtok mert tudtam higy ez olyan lesz hogy jool bele lehet kötni. Itt látszik mennyire semmi értelme ennek az oldalnak mert normállis vállasz nincs csak ilyen hülye trollok
2018. ápr. 15. 16:56
 16/19 anonim ***** válasza:
15. Ezt nem támogatom, mert elég régóta fenn vagyok, és sok kérdésnél vannak igenis érdemes válaszok, csak ki kell szűrni őket, a trollokkal meg nem foglalkozni. Van, akinél tényleg nagyon jó megoldásokat írnak egy-egy problémára, nem is kevés.
2018. ápr. 15. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon olyan felhasználók is vannak akiknek ez a "munkájuk". Tartani a látszatot, hogy az oldal működik.
2018. ápr. 15. 17:05
 18/19 A kérdező kommentje:
Nincs bajom az oldallal,csak zavar h tele van trollal. Mert tényleg ha érkezik egy két normállis válasz.
2018. ápr. 15. 17:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Gondolom, ebben azért az is benne van, hogy ha tanácsot, véleményt kérsz egy kérdésben, azok nyilván nem egyformák, akár viták is kialakulnak, stb. Meg persze a trollok is jobban "ugranak" rá. Míg egy olyan kerdés, hogy melyik oldalon lehet olcsóbban beszerezni valamit, egyrészt kevesebb embert "vonz", másrészt, ha már valaszolt rá 1-2 ember, minek válaszolna más is ha újat nem tud mondani?
2018. ápr. 16. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!