Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én érzékeltem azt hogy...

Csak én érzékeltem azt hogy csak akkor jön sok válasz egy kérdésre ha a kérdésbe minél jobban bele lehet kötni?

Figyelt kérdés

Ha olyan kérdést írok hogy pl tud e valaki olyan oldalt vagy lamait ahol olcsóbban hozzá lehet jutni egy tárgyhoz vagy ijesmi arra durván jön 2 válasz.

Ha olyan kérdést irok h pl

Mit csináljak ha folyton leszólítgatnak az utcán és nem értem miért mit tegyek ellene?

Ilyesmi vagy ehez hasonló kérdésekre valahogy jön vagy 40 válasz de a fele csak kötekszik. Ezt ti is érzitek vagy csak én?

2018. ápr. 15. 14:11
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Bocs a helyes írásért csak sietve írok most
2018. ápr. 15. 14:12
 2/19 anonim ***** válasza:
67%
Csak en erzekeltem hogy az utobbi idoben egyre tobb az ilyen ertelmetlen kerdes? 😂
2018. ápr. 15. 14:33
 3/19 A kérdező kommentje:

Tudtam hogy lesz olyan aki belém köt 😂😂

Na látod ezért irtam ki hogy megnézzem igazam vn e .ezek szerint igen

2018. ápr. 15. 14:43
 4/19 anonim ***** válasza:
az ilyesmit LY-os jével írják!
2018. ápr. 15. 14:53
 5/19 anonim ***** válasza:
Ami nem érdekes, vagy nem tudok választ adni, arra nem kattintok rá. A veszekedések pedig a megmondó emberek közt történnek, akiknek mindig nekik kell, hogy az utolsó szavuk legyen, és a "hasznos gombot" keverik a "nem tetszik a válaszod gombbal."
2018. ápr. 15. 14:53
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem tud válaszolni a kérdésre legalább hadd kössön már bele. Kiadja magából a feszkót vagy trollkodik egy jót. :D
2018. ápr. 15. 15:06
 7/19 A kérdező kommentje:
Értelmes. Ha nemtud válaszolni ne válaszoljon.
2018. ápr. 15. 15:20
 8/19 A kérdező kommentje:
De most jópár ember a válaszával leigazolta amit gondoltam. Amég erre a kis "teszt" kérdésre vagy 4 egy válaszoltak rövid ídő alatt, mert ebbe bele lehet jötni, addig a fontos kérdésre ami az hogy:Ismertek e olyan neurológust aki profi?olyat keresek akinél már jártatok nem neten keresnék senki se adott választ.
2018. ápr. 15. 15:24
 9/19 A kérdező kommentje:
Gondolom mert arra normálist választ kell adni
2018. ápr. 15. 15:25
 10/19 anonim ***** válasza:
De gondold el, ha nem jártam nála, hogy adnék választ? Sokan nem jártak nála, sokan nem adnak választ.
2018. ápr. 15. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!