Ti tartanátok olyan embernek magánórát, aki középsuliban rendszeresen megalázott titeket az osztály előtt?
Figyelt kérdés
Már letudtátok az egyetemi éveiteket, lediplomáztatok, el is helyezkedtetek dolgozni, szóval már sok év telt el a középiskolás éveitek óta. Egyszer csak felveszi a kapcsolatot veletek az osztályfőnök, hogy volna valaki, akinek magánórát kellene adni, de nem terelődik rá a szó arra, hogy ki az. Majd megadja neki a telefonszámod. Az illető, akinek segítség kellene, nem mutatkozik be a telefonba, mert már azt hiszi, hogy tudod, hogy róla van szó. Megegyeztek az időpontban, és aznap meg is érkezik hozzátok. És akkor tudjátok meg, kiről is van szó egészen pontosan. Mit tennél, elzavarnád vagy elvállalnád a magánórát?2018. ápr. 14. 21:01
11/14 anonim válasza:
persze, rosszat tanítanék neki :D
de az ember mêg mindig suliba jár???
12/14 anonim válasza:
Végül mit csináltál kérdező ? :D
13/14 A kérdező kommentje:
Végül úgy döntöttem, hogy elvállalom és normálisan tanítom őt. Nem akartam lesüllyedni arra a szintre azzal, hogy hülyeséget tanítok neki, illetve a múlton rágódva zavarom el. De arra figyelek, hogy személyes témákat egyáltalán ne érintsek vele.
2018. máj. 15. 23:12
14/14 anonim válasza:
Én bedolgozom másodállásban egy volt munkáltatómnak, akik csúnyán kihúzták alólam a talajt, de a tudásom kellett nekik, csak külsősként, úgy vagyok vele, hogy fizetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!