Kitalálták hogy kibeszélem az osztály "nagyfiúját" szerintem bunyó lesz és félek láttam hpgy 110 kilót 5x kinyom fekve én mwg max 40 et elég nagydarab és rendszeresen kondizik mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 20:16
1/7 anonim válasza:
Veszel paprikasprét lefújod és azokat is akik a felbújtók . Ha később keménykednek akkor is elgázosítod őket .
2/7 Molyember válasza:
Ha nem tudod elkerülni, akkor hagyd magad megverni, de valakit kérj meg, hogy vegye fel telefonnal. Máris meg lehet mutatni a tanároknak, elmehetsz a rendőrségre, stb. Ha mákod van, kirúgják, és nincs több gondod a "nagyfiúval".
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom.9.es vagyok gondolom ieritek amikor minenki próbál beilleszkesni.Ő tűnik erősebbnek minenki mellé álna meh ha ki is rugnák felsőbbe is van ismerettsége szóval nem oldódna meg a dolog
2016. febr. 22. 20:42
4/7 A kérdező kommentje:
Sikerult megbeszelnem vele es koszi az otleteket azert veszek 1 paprikaspret😂😂
2016. febr. 23. 19:31
5/7 anonim válasza:
Haverkodj vele össze, lesz aki megvéd.
6/7 A kérdező kommentje:
Már megtörtént😉
2016. febr. 25. 15:51
7/7 anonim válasza:
Na, akkor benne vagy a kemény magba grat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!