Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az ilyet hogy lehet szépen,...

Az ilyet hogy lehet szépen, szalonképesen megfogalmazni?

Figyelt kérdés

Hogy egy nem dolgozó ember nem tud folyamatosan 100%-osan az álláskereséssel foglalkozni, mert időnként rottyon lesz, semmire nem bírja rávenni magát, főleg nem igazán hasznos dologra.

Mondjuk egy interjún hogyan lehetne ezt burkoltam megemlíteni?

Hogy pl ez alatt az idő alatt tanultunk xy dolgot, valamint mindannyian tudjuk hogy nehezebb élethelyzetei is vannak az embernek.

Valami ilyesmire gondolok. Tudtok segíteni?

2018. ápr. 14. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne ilyet az interjún elmondani? :O

Túl nagy a lyuk az önéletrajzodban? Ha rákérdeznek, azt mondod, kerestem, de eddig nem találtam meg az igazit, és ennyi.

2018. ápr. 14. 14:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Eléggé nagy.
2018. ápr. 14. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy elkezdjél a nehezebb élethelyzetekről hablatyolni az interjún! :D
2018. ápr. 14. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az életrajzod csak formaság egy papír. A főnököd nem arra lesz kíváncsi, hogy mi van a papíron elméletben hanem rád. Arra hogy mit tudsz mutatni a gyakorlatban és hogy milyen ember vagy. Az első találkozásnál legyél jófej és ne stresszelj. Beszélgess úgy a főnökkel ahogy egy közeli ismerőssel szoktál és a legjobb tudásod használd mindenben ha kérdez vagy teszteltet.
2018. ápr. 14. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:

"mit tudsz mutatni a gyakorlatban és hogy milyen ember vagy"

Ez igaz. Ezért mondjuk nem éppen jó pont, ha valaki már az elején az élet nehézségeiről és motiválatlanságról kezd hablatyolni. Én legalábbis elgondolkoznék, hogy akarok-e olyan embert alkalmazni, akit már a munka keresése is rottyra vágott.

2018. ápr. 14. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én több mint 2 év ilyen-olyan tanfolyamot, gagyi munkákat, szüneteket szépen áthidaltam egy kis hazugsággal. valahol fél évet dolgoztam, és mai napig úgy van benne, hogy 3 évet dolgoztam ott. soha senki nem kérdezett rá. az önéletrajz nem hivatalos papír! azt írsz bele, amit akarsz.
2018. ápr. 14. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Mit csináltál ezidő alatt pontosan? ha elmeséled, akkor megmondom:)
2018. ápr. 14. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!