Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Min szoktál gondolkozni...

Min szoktál gondolkozni fürdéskor, zuhanyzáskor?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 13. 23:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
De nem akkor, amikor gombás vagy OTT, alul :D
2018. ápr. 14. 02:00
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
...hogy le kéne fogyni.
2018. ápr. 14. 07:47
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
Hogy most már tényleg ki kéne meszelni a fürdőszobát...
2018. ápr. 14. 08:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ki, mit ereget a többi csapon hogy 3 másodpercenként változik a vízhő 13 és 49 fok között..

És, hogy rokonnal ne szereltess vízhálózatot, ingyen se..

2018. ápr. 14. 09:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Arra, hogy de jó érzés tusolni, meg hogy nincs kedvem abbahagyni, mert utálok törölközni és közben fázni :D

Azt is átgondolom néha, hogy mivel telt a nap meg mit kellene még gyorsan este megcsinálni. Aztán mivel látom magam a tükör szélében miközben tusolok arra is, hogy fogyni kellene még egy kicsit és ilyenkor mindig rengeteg lelkesedés lesz bennem és megfogadom, hogy nem nasizok. Alapvetően ilyenkor sok ötlet, terv szokott eszembe jutni, amiket meg kellene valósítani és csomó új gondolatom is támad. Az más kérdés, hogy ahogy kiszállok a kádból alábbhagy a motivációm. :D

2018. ápr. 14. 10:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Úgy semmin és mindenen.

Általában az aktuális dolgokon, akár sérelem, akár feladat, akár az úti cél. Én is tipikusan olyan vagyok, aki nem szereti abbahagyni a zuhanyzást. Télen azért mert hideg van és jól esik a meleg víz, nyáron meg a törölközésbe fektetett energiapazarlás miatt rögtön leizzadok a 40 fokos lakásban.

2018. ápr. 14. 11:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Én érdekes eset lehetek, mert zuhanyzás közben kissé feszült vagyok, hogy úgyse tudok 10 perc alatt kész lenni, és sietnem kell, meg csupa rossz dolog van a fejemben. Ritkán jut eszembe énekelni vagy ilyesmi.

A fürdés viszont pont az ellenkezője, közben csak ülök, nézek, pihenek, ezáltal feltöltődöm. Tennivalókon jár az agyam néha, és hogy mit hogyan lehetne még jobban megcsinálni.

2018. ápr. 14. 15:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Sosem agyalok.

Ha teszek valamit, akkor 'csak teszem'.

2018. jún. 13. 11:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Mimet nem mostam még meg, bár általában a sorrend ugyanaz.

Ha reggel fürdök, akkor még kábultan kb semmire, csak próbálom arcon locsolni magam a zuhanyrózsával, hogy végre felkeljek :D

Este pedig általában ha tv-zem akkor reklám alatt rohanok ki, vagy ha netezem, játszom, akkor arra gondolok mit csináljak ha végre visszamegyek.

Olyan általános dolgokon, amiket a többiek írtak (élet, történések, múlt-jövő stb.)azokon elalvás előtt, amikor már végre a puha ágyban fekszem.

2019. máj. 19. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!