Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Észrevettétek már, hogy a...

Észrevettétek már, hogy a tetovált emberek sokszor takarják a tetoválásukat? Mintha szégyellnék. Ez csak azért érdekes, mert mindegyik azt mondja, hogy nem bánta meg, stb.

Figyelt kérdés
De érdekes, itt a jó idő, és mégis aki a karjára tetováltatott, azok sokszor még akkor is hosszú ujjúban vannak, mikor mások már rövidujjúban.
2018. ápr. 11. 21:12
1 2
 11/11 $$$$$ ***** válasza:
Kedves kerdező. Valaki azert mert tele van tetoválva meg nem tette tönkre magát. Nekem jelenleg meg egy van (mert 17 vagyok) . De lesz még 5 (ebböl egy egy egesz karos és egy pedig egy egész hatas de a többi se kis minta, csak az egyik) . Es nekem pl. nagyon tetszenek a tetovált nők /lanyok jobban mint a tetko nelküliek az is tetszik ha szinte az egész testük ki van varva. Tehat nem tette magat rönkre csak azert mert neked nem tetszik. Mert sok embernek tetszik . Nekem is nem egy haveromnak tetszik rajtam kivül. Ja és en nem takargatom a tetkóm. De nem is azert csinaltattam hogy masok lássák. (De ilyen melegben most nyilvan rövid nadrágban járok). De egyebkent meg ne foglalkozz vele hogy ki takargatja meg ki nem mert az ő dolguk. Elnézest a félrenyomasokért de telórol vagyok Xd
2018. ápr. 20. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!