Milyen indokokkal mondják le az emberek a programokat általában?
Van hétvégén egy program, amire múlhéten még igent mondtam, meg is van rá a jegyem, viszont így hét elejére meggondoltam magam, nem szeretnék menni. Még az sem érdekel, ha elveszik a jegy ára. Légyszi, ne gyertek olyanokkal, h menjek el, biztosan jó lesz stb. Egyszerűen nincs rá hangulatom, nem szeretnék menni, viszont a társaság akikkel mennék, eléggé felmérgednének rám, amiért ilyen ok miatt, h "nincs kedvem" visszamondom a megjelenésemet, ezért kellene valami "kifogás". Tudom, nem szép dolog hazudni és kamu dolgokat mondani, de nem látok más megoldást. Nyilván nem kezdek el olyanról kamuzni, h meghalt valakim, Isten ments. Én egy megfázás bekamuzására gondoltam, h lázas vagyok stb. és ezért a hétvége tuti esik, de nem tudom. Sosem szoktam ilyenről kamuzni, csak most úgy érzem, h nem értenék meg ezt az indokot. Nem akarok vitát és egy "kegyes hazugság" úgy gondolom, h belefér mindenki életébe. Volt, h egyszer lemondtam a találkozót és akkor több hétig sem szóltak hozzám, a kezdeményezéseim ellenére sem. Ezt szeretném elkerülni, ezért kellene az "alibi". Igen, szintén tudom, h minek is haverkodok ilyenekkel, akik nem tartsák tiszteletben az akaratomat és magyarázkodnom kell. Ettől tekintsetek el kérlek, és a kérdésemre próbáljatok választ adni :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!