Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ver az élet?

Miért ver az élet?

Figyelt kérdés

Mondják hogy egyszer vissgakapod az élettől amit adtál.... Nálam ez fordítva van...

Mindig jószívű vagyok,empatikus, segítőkész, nem bántom a legyet se,jóindulatú vagyok és mindenkiről a legjobbat gondolom... Végén mégis engem bántanak,legyen az személy vagy a tette. Az élet. Csalódást okoz mindig az akibe beleteszem hitem,szívem lelkem. Csak a jót gondolom róla,hogy jó ember,hogy nem bántana" érzelmileg", mégis én sose ártok senkinek engem mégis ver az élet..., :( nagyon elvagyok keseredve... Nem bízom lassan senkiben,gerinctelen emberek soka vesz körbe. Már a párválasztás is visszariaszt,hogy bizzak meg bárkiben is. ;(

25/l

2018. ápr. 8. 20:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ez nem jószívűség, hanem naivitás és balekság
2018. ápr. 8. 21:40
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy hagyod magad akaratlanul is kihasználni?

A korábbi párkapcsolataidban is bizalmatlan voltál?

2018. ápr. 8. 21:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez az, hogy nem kell mai emberek felé a szívedet-lelkedet, mert pont ezért használnak ki. Én is ilyen vagyok más tekintetben, én is szívok rettenetesen emiatt. Légy önzőbb, ez a mai világ a galamblelkű embereknek nem használ. Kívánom, hogy erősödj meg lelkileg és mondj NEM-et. Sportolj valamit, az segít.
2018. ápr. 8. 21:44
 14/20 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos a 11, 13 valaszolonak igaza van .

Egyet jegyezz meg, sajat boldogsagodert Te vagy a felelos.

Magadnak akarj jót elsösorban,és ne masnak.

2018. ápr. 8. 21:49
 15/20 anonim válasza:

Nem vagy egyedül. A gerinctelen, semmirekellő embereknek mindig is jobban mennek a dolgok.

Példa:

Egy "kör" amelyben egy szép, nagyon odaadó lány, össze jött egy pasival. A lány nagyon szép okos, szép stb.

Össze jött a sráccal, de a srác kicseszett vele, megcsalta, más csajra hajtott, 1-2 hónap útán újra össze jöttek.

Aztán megint lese szarta csak arra kellett neki.

Erre én:

Elveszítettem egy haverom, igazából, ez a haver egy lány volt , benne meg is bíztam . SEmmi indok nélkül, kb megutált, hiába kérdeztem tőle személyesen nem válaszolt, kb egy másik ismerősöm, kibeszélt a hátam mögött, amikor pl , befogadtam egy téli éjszaka, ne kint rohadjon meg a hidegbe.

ÉN pl, segítettem nekik akár csak szóban, akár tettben.

Nekem nincs szerencsém, sem a szerelemben, és sem a barátság kötésben, bár, igazat megvalva, az utóbbi nem nagyon érdekel.

Én jó embernek tartom magam. Persze, hiábim vannak. Mondhatnám, hgy egy cipőbe járunk, de nem biztos.

Én ha láttam, hogy pl a lány, akivel haver voltunk, le volt törve stb mindig oda mentem , viccelődtem stb hogy jó kedve legyen , ő meg egyik napról a másikra le se sz*r.

Hidd el, nem vagy egyedül. :D

2018. ápr. 8. 21:57
 16/20 anonim válasza:

#15 vagyok.

Nekem ennyire szerencsém semmihez sincs, mint a a gerinctelen srácnak volt, a lánnyal. :D

Nem csak neked oszt az élet néha rossz lapot. Ez ilyen. :D Sajnos el kell fogadni. :D

2018. ápr. 8. 21:59
 17/20 anonim válasza:
58%

Ugyanez!!!

Nekem a saját családom is ilyen....

Én az egyetemn tanultam meg, hogy mennyi gerunctelen, kegyetlen ember van. Mindenkinek segítettem, elküldtem mindemt, erre mikor nekem segítségre lett volna szükségem, belém rúgtak. Lejárattak stb.

Rá kell jönni, hogy csak saját magadra számíthatsz és hiába vagy jószándékú.

2018. ápr. 8. 22:59
 18/20 anonim ***** válasza:
11-es okosat szól. Ne légy buta, ne bízz meg akárkiben, ne segíts, csak annak, aki megérdemli.
2018. ápr. 9. 11:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna . Én is ilyen voltam régen, mindenkinek segítettem, szívem-lelkem beleadtam egy kapcsolatba. Aztán a végén valahogy mindig kiderült, hogy nem szeretnek őszintén, kihasználtak stb. Mára már sz**ok az egészre, kedves vagyok másokkal, de valahogy inkább elvonulok a saját világomba, és lefoglalom magam hobbikkal. Mai napig nincs igaz barátom, de nem érdekel... 23L
2018. ápr. 9. 16:42
 20/20 anonim válasza:
25 éves korodra megtanulhattál volna már nem bízni az emberekben.
2018. ápr. 16. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!