Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Éreztetek már ürességet?

Éreztetek már ürességet?

Figyelt kérdés
milyen volt pontosan?

2018. ápr. 5. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Magányos.
2018. ápr. 5. 18:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Céltalan voltam, magányos, azt éreztem, az égiek valamiért büntetnek, a világ összeesküdött ellenem, az életem kilátástalan volt, senki sem szeretett, egy senkinek éreztem magam. Az a baj, hogy egy férfinál ez egy elfogadhatatlan állapot, bármilyen passzban is legyen, mindig elvárás tőlük a magabiztosság és a határozottság, mint az autóknál a szériafelszereltség.
2018. ápr. 5. 18:53
 3/11 anonim válasza:
Üres!
2018. ápr. 5. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem is egyszer. Sivár.
2018. ápr. 5. 19:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Mélybehatoló fájdalom.
2018. ápr. 5. 20:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Kilátástalannak éreztem a jövőt, a holnapot, nem találtam, hogy miért is kellene másnap fölkelnem. Nem éreztem senki iránt szeretetet, gyűlöletet - csak 1-2 "ember" iránt.

Ma sem különb a helyzet, de van valami fény, hátha jobb lesz. És teszek is érte.

2018. ápr. 5. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen. Azt éreztem, hogy egyedül vagyok és magányos, sokat szomorkodtam. De egy ideje mintha kezdene jobbra fordulni a lelki állapotom.
2018. ápr. 5. 20:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, éreztem. Mintha kidobtak volna az űrbe, és csak úgy keringek magamban. Nem hat át annyira sem a szomorúság, sem az öröm érzése, pedig az a típus vagyok, aki nem szereti a közömbösséget. Mégis, amikor ürességet érzek, akkor az tátong, ezért kicsit robot üzemmódba kapcsol a lényem.
2018. ápr. 5. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:
2es nagyon megragadta a lényeget. :(
2018. ápr. 5. 21:59
 10/11 anonim válasza:
Én mostanában érzek ürességet, mert magányos vagyok. Egy fiú visszautasított, ezért. Az a fura az egészben, hogy már nem is szoktam szomorú lenni miatta, csak olyan fura érzés, ürességet érzek. A másik fura dolog még, hogy mostanában más dolgokban egyre pozitívabban szoktam gondolkodni,egyre bdogabb vagyok, jól érzem magam, suliba járok, elkezdtem dolgozni, de mellette ez az üresség meg van.
2018. ápr. 7. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!