Éreztetek már ürességet?
Figyelt kérdés
milyen volt pontosan?2018. ápr. 5. 18:43
2/11 anonim válasza:
Céltalan voltam, magányos, azt éreztem, az égiek valamiért büntetnek, a világ összeesküdött ellenem, az életem kilátástalan volt, senki sem szeretett, egy senkinek éreztem magam. Az a baj, hogy egy férfinál ez egy elfogadhatatlan állapot, bármilyen passzban is legyen, mindig elvárás tőlük a magabiztosság és a határozottság, mint az autóknál a szériafelszereltség.
6/11 anonim válasza:
Kilátástalannak éreztem a jövőt, a holnapot, nem találtam, hogy miért is kellene másnap fölkelnem. Nem éreztem senki iránt szeretetet, gyűlöletet - csak 1-2 "ember" iránt.
Ma sem különb a helyzet, de van valami fény, hátha jobb lesz. És teszek is érte.
7/11 anonim válasza:
Igen. Azt éreztem, hogy egyedül vagyok és magányos, sokat szomorkodtam. De egy ideje mintha kezdene jobbra fordulni a lelki állapotom.
8/11 anonim válasza:
Igen, éreztem. Mintha kidobtak volna az űrbe, és csak úgy keringek magamban. Nem hat át annyira sem a szomorúság, sem az öröm érzése, pedig az a típus vagyok, aki nem szereti a közömbösséget. Mégis, amikor ürességet érzek, akkor az tátong, ezért kicsit robot üzemmódba kapcsol a lényem.
9/11 anonim válasza:
2es nagyon megragadta a lényeget. :(
10/11 anonim válasza:
Én mostanában érzek ürességet, mert magányos vagyok. Egy fiú visszautasított, ezért. Az a fura az egészben, hogy már nem is szoktam szomorú lenni miatta, csak olyan fura érzés, ürességet érzek. A másik fura dolog még, hogy mostanában más dolgokban egyre pozitívabban szoktam gondolkodni,egyre bdogabb vagyok, jól érzem magam, suliba járok, elkezdtem dolgozni, de mellette ez az üresség meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!