Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem látni nőket kézenfog...

Miért nem látni nőket kézenfogva menni?

Figyelt kérdés
Nem hinném, hogy ennyire kevés leszbikus van. Rengeteg embert látok naponta (Bp), abból sok pár, de mind hetro párok. A meleg férfiakkal eléggé elítélő a társadalom, de a leszbikus nőkkel is? Vagy hogyhogy sose látok más nőket együtt, párként?
2018. ápr. 4. 19:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hat, pedig én is láttam már kézen fogva menni nőket, nem is egyszer, bár soha nem gondolkoztam azon, hogy vajon leszbikusok-e.
2018. ápr. 5. 03:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit későn válaszolok, de egyik barátnőm 11-12 éves korában kézen fogva sétált az egyik barátnőjével és valaki odaüvöltötte nekik, hogy "hülye b*zik". Ezek után én inkább kihagynám. 😅 Ha már olyanokra akiken egyértelműen látszik, hogy gyerekek és nekik is odaüvöltik, akkor kicsit gáz van a világgal.
2020. júl. 4. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!