Tudnátok nekem segíteni?
Biztos, hogy számára is fontos vagy? Nem pont menekül előled? Az elérhetőségeinek ilyen mértékű titkolásának ez (is) lehet az oka.
Tudom, ez nem tűnik segítségnek, pedig az:
Vedd át magadban a történéseket, hogy pontosan miért is nem tudsz semmi információt róla. Miért nem tudod telefonon elérni, miért nincs meg neked az e-mail címe (vagy miért nem ír vissza), és nincs meg a lakcíme sem.....
Amennyiben tévedek, és csak "véletlenül" maradt el az elérhetőség megadása, akkor sem tudsz mást csinálni, mint várni, hogy újra találkozzatok. Elmehetsz arra a helyre, ahol már összefutottatok, lehet, hogy újra sikerül, vagy valamelyik közös ismerősötöktől infót kérhetsz róla ( ha van ).
Másodiknak:
Tudom hol lakik, házra pontosan. Csak sajnos messze tőlem. Ő utálja a közösségi médiát és nem használja az e-mailjét. Ezért nem tudom vele tartani a kapcsolatot.
Ha ismerősöd, akkor kapcsolatban vagytok, tehát el kell tudd érni.
Ha nem tudod elérni, mert nem ismerősöd, akkor meg talán nem is kell hogy eltudd érni akarata ellenére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!