Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai embernek egyáltalán nem...

A mai embernek egyáltalán nem hiányzik a természet?

Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 18:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Majd szóljon a természet ha bekötötték kinn is a légkondit. :D
2018. márc. 31. 02:38
 22/24 A kérdező kommentje:
A pestiek nem feltétlen albérletben vannak. Vagy a saját szobájukban otthon, vagy a baráti körömben rengeteg az örökös, ha nem is a lakást iratják a nevére, akkor úgy csinálják, hogy az olyan lakásban, ami üresen állna és idegeneknek adnák ki, inkább a lányuk és párjuk lakik például.
2018. márc. 31. 07:44
 23/24 anonim ***** válasza:
65%
Falun nőttem fel, rengeteget bicikliztünk a "határba'", de úgy különösebben nem tűnt fel, hogy odalennék a természetért, és vágynék a szabad levegőre. Nemrég panelba költöztem, borzasztó bezártság érzetem van, állandóan vágyódok ki a természetbe :D
2018. ápr. 2. 10:24
 24/24 anonim ***** válasza:
74%

Nekem speciel,nagyon. De ennek lehet az az oka hogy kiskoromban sokat jártunk az erdőbe. Ez lett a legszebb emlékem.

Nem tartom magam igazán "mai" embernek habár az idősek úgy tartják hogy én már beleszülettem a technológia világába,én ehhez értek,nem is tudom mi volt régen,de ez nem igaz. 12 éves koromban lett először számítógépünk,és 17 voltam mikor bevezettük az internetet. És őszintén,sokkal boldogabb voltam azelőtt.

Nagyon szivesen lógnék kin egész nap,mint gyerekkoromban,csak sajnos már nincs kivel. A párom nagy technológiai őrült,nem kap levegőt sem olyan helyen,ahol nincs wifi. Nagyon szomorú.

2018. ápr. 2. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!