A mai embernek egyáltalán nem hiányzik a természet?
Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 18:57
1/24 anonim válasza:
Nem, mert van facebook, és ha akarom, 1080p-ben nézhetek természetfilmeket. És az élesebb mint a látásunk, ez köztudott. 12/N
2/24 anonim válasza:
A mai ember sok mindennel van úgy, hogy rosszul érzi magát, boldogtalan, de nem tudja már, valójában mi hiányzik.
3/24 anonim válasza:
Ne általánosíts, köszi.
Én szeretem a természetet és imádok kirándulni.
4/24 anonim válasza:
Nekem speciel nagyon. Városban élek és olyan érzésem van néha, mintha megfulladnék a beton dobozban ( tömbház). Ilyenkor mennem kell minimum pár napra természetbe, erdőn van családi ház, nincs térerő, teljesen kikapcsol :-)
5/24 anonim válasza:
Sokaknak az internet a természet sajnos.Nekik ez a természetes.De ne általánosíts.Akinek hiányzik az kimegy.Ennyi
6/24 anonim válasza:
Ha hiányzik kimegyek, ahogyan sokan mások is. Szerencsére a mai embernek is van lába.
8/24 anonim válasza:
Én nekem azért nem hiányzik, és azért nem szeretem a természetet, mert csúnyán elbánt velem:(
9/24 anonim válasza:
Én szeretem, de nincs megadva most per pill. Hogy természetbe màszkálhassak sajnos. De biztos vagyok benne, amikor felnövök elfogok menni ide-oda:) 15/l
10/24 anonim válasza:
Én az utóbbi időben nagyon keveset jártam természetbe, mert minek? Mármint nem tudok mit csinálni ott, csak tenglődök.
Viszont mostanában elkezdett hiányozni, minden összegyűlt. Jó érzés elmenni sétálni, biciklizni, csak kimenni az udvarra. Teljesen kötött az egész napom, suli, tanulás, edzés. Nyolcra érek haza.
Néha muszáj az ilyen, mert beleőrül az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!