Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem zavar ennyire az...

Csak engem zavar ennyire az öregedés?

Figyelt kérdés

Utálom!!! Épp most néztem vissza a 2010es fényképeimet és elképesztő!! Akkor mennyivel fiatalab voltam, bár akkor csak 14 éves voltam de akkor is. Miért kell ilyen gyorsan öregednie az emberi arcnak?? Ismerek viszont olyanokat is akik 2-3 év alatt is hatalmasakat változnak(rossz irányba)

Bosszantó az egész. Hiába élnek az emberek 70-80-90 évig ha már huszonévesen öregek lesznek. 😢😢

2018. márc. 29. 11:35
1 2 3
 11/21 bumbi02 ***** válasza:

Ahelyett, hogy ezen keseregsz, kapcsold ki az internetet, és használd ki az éveidet. És nem tudom mi lehet az, amitől te 22 évesen úgy érzed, hogy elveszett a fiatalságod. Magyarországon a nők átlagéletkora 79 év, tehát még 30 évesen is fiatalnak mondható az ember, hisz még közel sincs a feléhez. No meg az a fiatal, aki annak érzi magát.

Én 18 éves korom óta havi 260-450 óra közt dolgozok, és ennek ellenére nem érzem úgy, hogy nem használtam volna ki a fiatalkorom (ami még most is tart). Ez egyedül rajtad múlik, siránkozás helyett tenni kell, és álproblémák helyett a való élettel foglalkozni.

2018. márc. 29. 16:33
 12/21 A kérdező kommentje:
Bárcsak fiatalabb lennék 7-8 évvel akkor most kihasználnám hidd el, az internet se érdekelne, bármit megtehetnek, csinálhatnék, élvezném az életet.. De így...
2018. márc. 29. 17:49
 13/21 bumbi02 ***** válasza:
69%
22 évesen miért ne használhatnád ki a fiatalságod? Úgy mondod ezt, mintha 45 éves lennél, és most jöttél volna rá, hogy nem éltél soha. 25 éves vagyok, és őszülök, mégse siránkozok azon, hogy öregszem, mert nem öregszem. Csak külsőség. Belül kell fiatalnak maradni..És ha még 35 évesnek is tűnnék, se zavarna, mert nem ez határozza meg a korodat. Ne légy önsajnáltatós, főleg ne úgy, hogy okod sincs rá.
2018. márc. 29. 18:44
 14/21 A kérdező kommentje:

Most hogy érted hogy őszülsz? Most tényleg?

Amúgy meg ennyi erővel az 50 éves is lehet belül fiatal... Amint írtam nekem az arc számít és nem a belső szerveim vagy testalkatom stb... Én nem tudom magam jól érezni úgx hogy tudom hogy, hogyan nézek ki, nem vagyok olyan mint régen...

2018. márc. 29. 19:20
 15/21 anonim ***** válasza:
53%
14 meg nagyon gyerek fej. :D kesobb rajossz. Masreszt ne ennyire gyerekesen nezd ezt. Kicsit nőjj fel a dolgokhoz es magasabb szinten kezeld az eletet. Akkor nem fogsz igy es ilyen formaban kiakadni...
2018. márc. 29. 22:37
 16/21 anonim ***** válasza:

Tizenakárhány évesen öreg ? :DDDD

Mit szóljak én, akinek néhány évvel ez előtti képein még volt haja, most meg kopasz a fejem búbja :D

2018. márc. 30. 13:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Meg most te komolyan azt sírod vissza, amikor 14 éves voltál és pattanásos kis esetlen naív buta tini ? :D illetve... jobban az, mint most :D
2018. márc. 30. 13:49
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen, azt sírom vissza amikor 14 éves voltam, voltak is pattanásaim de még most is szokott lenni 1-2. Fiatalabb voltam akkor és nem akarok öreg lenni főleg nem már most.
2018. márc. 30. 14:16
 19/21 A kérdező kommentje:
S
2018. márc. 30. 19:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Az anyósom 51 éves lesz és hamarosan lefutja a félmaratont. Ne hisztizz már.

Édesanyám 65+ éves és olyan mintha 40 lenne, ne butáskodj már :D

2018. ápr. 4. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!