Csak engem zavar ennyire az öregedés?
Utálom!!! Épp most néztem vissza a 2010es fényképeimet és elképesztő!! Akkor mennyivel fiatalab voltam, bár akkor csak 14 éves voltam de akkor is. Miért kell ilyen gyorsan öregednie az emberi arcnak?? Ismerek viszont olyanokat is akik 2-3 év alatt is hatalmasakat változnak(rossz irányba)
Bosszantó az egész. Hiába élnek az emberek 70-80-90 évig ha már huszonévesen öregek lesznek. 😢😢
Ahelyett, hogy ezen keseregsz, kapcsold ki az internetet, és használd ki az éveidet. És nem tudom mi lehet az, amitől te 22 évesen úgy érzed, hogy elveszett a fiatalságod. Magyarországon a nők átlagéletkora 79 év, tehát még 30 évesen is fiatalnak mondható az ember, hisz még közel sincs a feléhez. No meg az a fiatal, aki annak érzi magát.
Én 18 éves korom óta havi 260-450 óra közt dolgozok, és ennek ellenére nem érzem úgy, hogy nem használtam volna ki a fiatalkorom (ami még most is tart). Ez egyedül rajtad múlik, siránkozás helyett tenni kell, és álproblémák helyett a való élettel foglalkozni.
Most hogy érted hogy őszülsz? Most tényleg?
Amúgy meg ennyi erővel az 50 éves is lehet belül fiatal... Amint írtam nekem az arc számít és nem a belső szerveim vagy testalkatom stb... Én nem tudom magam jól érezni úgx hogy tudom hogy, hogyan nézek ki, nem vagyok olyan mint régen...
Tizenakárhány évesen öreg ? :DDDD
Mit szóljak én, akinek néhány évvel ez előtti képein még volt haja, most meg kopasz a fejem búbja :D
Az anyósom 51 éves lesz és hamarosan lefutja a félmaratont. Ne hisztizz már.
Édesanyám 65+ éves és olyan mintha 40 lenne, ne butáskodj már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!