Van itt olyan, aki hosszabb ideig bliccelt a BKV-n, és végül elkapták? Tudnál mesélni róla?
Milyen érzés bliccelni, milyen, amikor elkapnak, volt-e olyan, hogy el tudtál menekülni az ellenőr elől, vagy megúsztad valahogy? Mit szólnak az utastársak, amikor látják, hogy téged éppen büntetnek? Hány napod van befizetni a büntetést, és milyen formában kell? (kézhez kapsz egy csekket, vagy kiküldik levélben, stb.)
Sosem láttam még ilyet, ha nagy ritkán muszáj BKV-t használnom, akkor is lyukasztok jegyet, mert 16000-ért drága játék lenne kipróbálni, csak azért, hogy választ kapjak ezekre a kérdésekre :D És nagyon érdekel hogy büntetnek a BKV-n
Egyszer blicceltem, el is kaptak :D
Nem volt jegyem, és a sok nagyszájúval egyetemben nem álltam le vergődni meg anyázni az ellenőrt, mikor ÉN csaltam.
Semmi extra, kaptam egy csekket és kész, volt x napom befizetni.
Többi utas? Ki nem szarja le őket, életükben nem fognak látni még egyszer, Bp nagy város :D
Kb 1 évig blicceltem, de csak 3 megállót jártam naponta, a munkahelyemre.
Sose kaptak el. Ha az ember egész életében Bp-en él, messziről kiszúrja az ellenőröket már abban a pillanatban, ahogy felszállnak. Olyankor lyukasztottam egy jegyet :)
Az 1 év alatt kb 6 jegyet használtam fel.
Én évekig blicceltem olyan heti 1-2 alkalommal, úgy voltam vele, hogy sose jön ellenőr úgysem. Aztán kb 2 éve egyszer elkaptak a héven. Végállomásról ahogy elindult a hév egyből jöttek az ellenőrök, és én meg mint mindig akkor sem lyukasztottam. Nem nagyon volt lehetőség menekülni, így megkaptam a 16ezres bírságot.
Azóta annyi változott hogy mindig figyelek hogy jön e ellenőr, és mindig van nálam pár jegy. Összességében azt mondom, drágább lett volna mindig lyukasztani, de elég lehangoló volt amikor megbüntettek. Én döntöttem ugy hogy nem lyukasztok, így viseltem a következményeket.
Egyszer kaptak el de elkezdtem sirni, ezert vegul elengedtek. Megjegyzem legcsinosabb korszakomban voltam akkoriban. ;)
Nonek lenni oly konnyu xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!