Mit tegyek, ha suli kikészít és szüleim szeretnék, hogy magántanuló legyek?
Minden ott kezdődött, hogy félév kezdetekor hiányoztam 1 hónapot. Legtöbb tanár figyelembe sem vette ezt, és ugyanúgy íratták velem a dogákat, amint visszaértem. Itt eléggé kikészültem, és innentől nem volt olyan hét, hogy ne hiányoztam volna minimum egy napot.
Majd megint jött egy lebetegedés, 3 hete (még mindig tart). Idegi alapon elkezdődtek a hányás, hasmenések, és nagyon sokat sírtam.
Lehet túl komolyan veszem a sulit, most 11.-es vagyok, de egyszerűen nem bírom már. Kértem egy kis időt a tanároktól, hogy ne írjak dogát 1 hónap után, de figyelembe sem vették szinte, kivéve néhány rendeset, akik maguktól ajánlották fel. 4,65-ös havi átlagról lezuhantam 2,7-re...
És most ha megint visszamegyek megint csak rontani fogok.
Szüleim mondták, hogy szeretnék, ha magántanuló lennék és fizetnék a különórákat a tantárgyakhoz, ami szükséges. Azt mondják nem akarnak szomorúnak látni és több időm lenne így mindenre.
Mit tennétek a helyemben? Visszamenjek suliba vagy hallgassak szüleimre és legyek magántanuló?
A lehető legrosszabb döntés lenne magántanulónak lenni.Egy hónapig tulajdonképpen az voltál, és le is romlottak a jegyeid.
A gyerekeim kisiskolások, és ha betegek egy hétig nagyon meglátszódik a lemaradás. Pedig minden nap csinálják otthon is a leckét, de az mégis más mint bent ülni az órákon, mert ha nem is figyel végig a 45 percen keresztül, azért valami csak ragad rá.
Ha minden igaz Crohn-betegségem van plusz ugye a reflux. Ezt a 2,5 hónapot már inkább kijárom valahogy, majd ha jövőre sem javulok, magántanuló leszek.
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!