Nálunk egy kicsit spórolnak, bár a fizetés jó. De sokat dolgozom a raktárban, mert technikus vagyok és hoznak be gépeket, na ott nincs fűtés és azért hideg volt a tél. De amúgy bent az irodai és műhely részen is jó hideg van. Amúgy van fűtés, de közepes fokozaton megy. Nálatok mi a helyzet?
Irodában dolgozom, de nincs hőség, így rásegítünk Bodrival, a kicsi hősugárzóval.
2018. márc. 20. 21:11
2/14 A kérdező kommentje:
Miért nem csináljátok meg a rendes fűtést normálisan?
Nálunk azért van "hidegebb", gondolom a cég így spórol.
Egy rakás pénz elmenne ha fűtenénk a raktárat.
2018. márc. 20. 21:17
3/14 anonim válasza:
A fűtés korszerűsítése nem az én kompetenciám, ráadásul nő is vagyok. Dolgozni járok oda, s jobb híján a fenti módon oldjuk meg a hidegebb időszakokat.
2018. márc. 20. 21:18
4/14 anonim válasza:
Irodában dolgozok, van rendes fűtés.
23N
2018. márc. 20. 21:24
5/14 anonim válasza:
Annyi amennyit szeretnénk. De általában 18-19 °C körül van a műhelyben. Bőven elég.
2018. márc. 20. 21:28
6/14 anonim válasza:
Nálunk van rendes fűtés. Igaz, ami van, az szerintem csak nekem rendes. 21 °C-nál nincs melegebb, 19-nél lejjebb se megy. Én abban már elvagyok.
De vannak kollégák, akik fagyoskodnak, tekergetik ész nélkül a termosztátot, hogy "legyen legalább huszonöt, de inkább huszonnyóc fok, az jaó fííínom meleg, nem köll megfagyni itten ebben a szibérijaji hidegbe". Érdekes módon ezek pontosan ugyanazok a kollégák, akik nyáron a klíma termosztátját teljesen (vagyis csak 17 °C-ig, mert alacsonyabb hőfokot nem tud tartani a vezérlő) letekerték, mert "olllyan meleg van, meg lehet dögőni, húsz foknál melegebbe' én mán fulok megfele". A fene sem érti, hogy van ez.
2018. márc. 20. 21:37
7/14 anonim válasza:
általános iskolában dolgozok, tehát nincs. MOCSKOS SOROS! -.-
2018. márc. 20. 21:41
8/14 anonim válasza:
Nyilván van rendes fűtés, az nagyon minimum elvárás. Nem, majd biztos nagykabátban sapkával a fejemen fogok gépelni, ugye? Sőt, még ingyen kávé is van.
2018. márc. 20. 22:50
9/14 anonim válasza:
Távfűtéses irodában dolgozunk, általában 23-25 fokban.
2018. márc. 20. 22:53
10/14 Metionin válasza:
Nekem túl meleg is van. 25 fok körül lehet, én nyáron sem bírok annál többet, nemhogy ilyenkor. 4. emeleten vagyok, oda száll fel a meleg, lent meg elég hűvös van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!