Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nálatok van rendes fűtés a...

Nálatok van rendes fűtés a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Nálunk egy kicsit spórolnak, bár a fizetés jó. De sokat dolgozom a raktárban, mert technikus vagyok és hoznak be gépeket, na ott nincs fűtés és azért hideg volt a tél. De amúgy bent az irodai és műhely részen is jó hideg van. Amúgy van fűtés, de közepes fokozaton megy. Nálatok mi a helyzet?
2018. márc. 20. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Irodában dolgozom, de nincs hőség, így rásegítünk Bodrival, a kicsi hősugárzóval.
2018. márc. 20. 21:11
 2/14 A kérdező kommentje:

Miért nem csináljátok meg a rendes fűtést normálisan?

Nálunk azért van "hidegebb", gondolom a cég így spórol.

Egy rakás pénz elmenne ha fűtenénk a raktárat.

2018. márc. 20. 21:17
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
A fűtés korszerűsítése nem az én kompetenciám, ráadásul nő is vagyok. Dolgozni járok oda, s jobb híján a fenti módon oldjuk meg a hidegebb időszakokat.
2018. márc. 20. 21:18
 4/14 anonim ***** válasza:

Irodában dolgozok, van rendes fűtés.

23N

2018. márc. 20. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Annyi amennyit szeretnénk. De általában 18-19 °C körül van a műhelyben. Bőven elég.
2018. márc. 20. 21:28
 6/14 anonim ***** válasza:
52%

Nálunk van rendes fűtés. Igaz, ami van, az szerintem csak nekem rendes. 21 °C-nál nincs melegebb, 19-nél lejjebb se megy. Én abban már elvagyok.

De vannak kollégák, akik fagyoskodnak, tekergetik ész nélkül a termosztátot, hogy "legyen legalább huszonöt, de inkább huszonnyóc fok, az jaó fííínom meleg, nem köll megfagyni itten ebben a szibérijaji hidegbe". Érdekes módon ezek pontosan ugyanazok a kollégák, akik nyáron a klíma termosztátját teljesen (vagyis csak 17 °C-ig, mert alacsonyabb hőfokot nem tud tartani a vezérlő) letekerték, mert "olllyan meleg van, meg lehet dögőni, húsz foknál melegebbe' én mán fulok megfele". A fene sem érti, hogy van ez.

2018. márc. 20. 21:37
 7/14 anonim ***** válasza:
13%
általános iskolában dolgozok, tehát nincs. MOCSKOS SOROS! -.-
2018. márc. 20. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:
28%
Nyilván van rendes fűtés, az nagyon minimum elvárás. Nem, majd biztos nagykabátban sapkával a fejemen fogok gépelni, ugye? Sőt, még ingyen kávé is van.
2018. márc. 20. 22:50
 9/14 anonim ***** válasza:
28%
Távfűtéses irodában dolgozunk, általában 23-25 fokban.
2018. márc. 20. 22:53
 10/14 Metionin ***** válasza:
28%
Nekem túl meleg is van. 25 fok körül lehet, én nyáron sem bírok annál többet, nemhogy ilyenkor. 4. emeleten vagyok, oda száll fel a meleg, lent meg elég hűvös van.
2018. márc. 21. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!