Renáta, Regina vagy Rebeka? Melyik nevet választanátok, és miért azt?
Figyelt kérdés
Nektek melyik lánynév a szimpatikusabb ezek közül? Melyikről mi a véleményetek?2018. márc. 17. 17:01
12/17 anonim válasza:
Egyik sem a kedvencem, inkább semlegesek.
De azért a három közül a Rebeka tetszik jobban. Aztán a Renáta és végül a Regina.
Mindhárom vállalható, jó minden korosztálynak.
13/17 anonim válasza:
Regina mindenképpen. Nem túl gyakori, de normális, szép a hangzása és a jelentése is :)
14/17 anonim válasza:
Regina 😍 A kislányomat is így hívják,16 éves koromban már tudtam: nekem ha lányom lesz Reginám lesz. Reginek,Regcsinek becézzük.
15/17 anonim válasza:
Regina. Rebeka Renáta nem szépek.
16/17 anonim válasza:
A Renata es a Rebeka szamomra kicsit tul ridegek, jobban szeretem a lagyabb, noiesebb neveket.
Regina tetszik, volt egy ilyen nevu osztalytarsam aki szep, okos lany volt, es a nev jelentese is szep :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!