Karina vagy Rebeka? Melyik nevet választanátok?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb név és miért?2017. nov. 17. 18:33
1/13 anonim válasza:
Frászkarika vagy Rebéka...hmmm...egyiket sem, ezekért.
3/13 anonim válasza:
Mindkettő névhez hozzá kötöttem egy-egy embert, szóval egyiket sem. De egyébként a Rebeka egy kicsit szebb név.
4/13 anonim válasza:
Korinna szerintem szebb :)
Amugy az en kedvenc nevem a Szofia :)
Baratom vezeteknevehez is ez passzol :D
5/13 anonim válasza:
Karina, karima, milyen egy név már. A Rebeka jobban tetszik. Becézve mint Rebi, aranyos.
7/13 anonim válasza:
egyik sem rossz, de inkább Korina
8/13 anonim válasza:
Rebeka❤
Ha lányom lesz akkor Rebeka vagy Szonja lesz a neve.😊
9/13 anonim válasza:
Ugyan személyes okokból kifolyólag, de a Rebekát soha nem adnám a gyerekem nevének, ugyanis egy igen rossz, aljas nőszemély jut róla az eszembe, akinek már az említésétől is kiráz a hideg. :/ Így én a Karinára voksolnék, nővéremnek hasonló a neve, és ő egy nagyon jó testvér, jó ember, csak pozitív jut róla eszembe. :) Meg szerintem nagyon szép magának a névnek a csengése, bár érdemes lenne tudni, mi a vezetéknév.:)
10/13 anonim válasza:
Szerintem a Karina picit felnőttesebb , nekem az tetszik jobban, de a Rebeka is nagyon szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!