Szerinted beteg vagyok, ha az ongyilkossag terve megnyugtat?
Figyelt kérdés
ugy tervezem lezarom az eletem 2019-ben
es ez egyfajta nyugalommal, bekesseggel tolt el
komolyan gondolom es ezzel megszunnek a mindennapi egeszsegugyi problemaim
jol alszom, nincsennek hasi fajdalmaim, puffadas ami amugy minden nap velem van
de ha
2018. márc. 17. 01:11
1/5 anonim válasza:
Ez a menekülőutad. Ezért tölt el megnyugvással. De ez nem jó. Van valamilyen nagy problémád az életedben. Ez egy betegség? Vagy külső tényező?
2/5 anonim válasza:
Igen az vagy! Fordulj szakemberhez!
3/5 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy az öngyilkossággal nem a problémáid szünteted meg hanem magadat? Szart sem érsz vele, semmit nem fogsz tapasztalni abból, hogy már elmúlt (akármi is zavar), nem lesz békesség, nem lesz semmilyen tapasztalat. Bármit érzel arra megoldást csak az életben találhatsz, ahogy most is az életedben segített rajtad ez a gondolat.
Amúgy igen, menj orvoshoz.
4/5 anonim válasza:
Ilyenek miatt nem szabadna. Tanulj inkább. Ha nincs igaz problémád, csak a hibás látásmód, változtass, boldog légy.
Írj rám, ha kell segítség.
5/5 anonim válasza:
Fura, amiota en is elhataroztam hogy meghalok, megszuntek az evek ota tarto alvasproblemaim. Nem latunk mas kiutat, ezert megnyugtat, hogy van egy megoldas ami megold minden problemat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!