Beszóltak az utcán, hogy "paraszt". Ti mit tennétek? Mit tehetek meg? Visszaszólnátok, vagy hagynátok békén?
3 felnőtt férfi beszélgetett, és amikor már messzebb voltam tőlük, az egyik jó hangosan mondta: "paraszt!". Csak megfordultam, visszanéztem, aztán mentem tovább.
A pumpa viszont eléggé felment bennem, és már a nyelvem hegyén volt, hogy "anyád a paraszt".
Végül is átgondoltam, arra jutottam, hogy nem lenne jó ilyen miatt egy kiadós verés, vagy egy rendőrségi ügy.
Arra is gondoltam, hogy beszerzek megint egy gázspray-t, és az ilyen nagymenőket szépen lefújom vele, ha megtámadnának. Jó ötlet ez, vagy csak túlreagálom a dolgot? Ti mit gondoltok a hasonló esetekről? Csicska vagyok, vagy csak van eszem?
Legjobb lenne egyébként ignorálni az ilyeneket, mert tényleg nincs szükségem semmilyen problémára, de ennek ellenére nagyon méltatlannak éreztem ezt a dolgot.
Nem sűrűn szoktak beszólni nekem.
" akkor ennyi erővel lefújhatom akkor is ha csak beszól, utána meg ugyanúgy fel tudok szívódni :D "
Inkább te ne vegyél gázspray-t...
Visszaszóltam volna, hogy: "Akkor legalább tudod, melyik út vezet Budára.":).
Nem is sértő, de legalább a bumeráng visszaüt:).
"Visszaszóltam volna, hogy: "Akkor legalább tudod, melyik út vezet Budára.":).
Nem is sértő, de legalább a bumeráng visszaüt:)." - Gondolod, hogy ezeknek van annyi eszük, hogy tudják, honnan idézel? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!