Zagyva György szerintetek is jól reagálta le mikor beszóltak neki hogy "majd kint megbeszéljük"?
Figyelt kérdés
szerintem igen
mér azt kellett volna mondania a te kereszt anyukádat?
sok szoci meg itt sipákol
2010. máj. 30. 17:54
1/93 A kérdező kommentje:
ja nem ez az első eset hogy beszólnak jobbikos képviselőnek mikor beszél
2010. máj. 30. 17:54
2/93 anonim válasza:
"ja nem ez az első eset hogy beszólnak jobbikos képviselőnek mikor beszél"
hát nem
szép volt Gyuri
3/93 anonim válasza:
aki beszólt neki jogosan tette, mert úgymondd teljesen offolt zagyva, nem az adott témáról beszélt, amiről beszélnie kellett volna.
4/93 anonim válasza:
Zagyvát egy Fideszes kolléga lehülyézte. Szerintem mint a Fideszes, mint Zagyva hibásan cselekedett. Ha már visszaszól, akkor azt lehetett volna máshogy is. Hiba volt felülni a provokációnak.
5/93 anonim válasza:
" aki beszólt neki jogosan tette, mert úgymondd teljesen offolt zagyva, nem az adott témáról beszélt, amiről beszélnie kellett volna."
aki offol az te vagy
Zagyva elmondta a véleményét
6/93 anonim válasza:
72:D
"aki offol az te vagy
Zagyva elmondta a véleményét"
egyrészt pontosan a tied off és emellett személyeskedés:D
7/93 anonim válasza:
"Ha már visszaszól, akkor azt lehetett volna máshogy is. Hiba volt felülni a provokációnak."
mint pl?
tessék kapsz cukorkát?
vagy hogy...
8/93 anonim válasza:
"egyrészt pontosan a tied off és emellett személyeskedés:D"
mér te nem azt csinálod?
Szerinted Zagyva Offol
szerintünk te
9/93 anonim válasza:
Egyszer sem hallottam és láttam olyan felvételt, amin hallható, hogy lehülyézték volna és őszintén szólva, ne haragudjatok, általában a kocsmában a részegek szokták mondani, hogy majd kint lerendezzük, ez pedig burkoltan a verekedést jelenti.
10/93 anonim válasza:
Saját eszéhez képest teljesen érthetően viselkedett. Nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy ilyen gyökerek a Parlamentben ülhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!