Miután kikerültél az iskolából, hogyan gondoskodtál arról tudatosan, hogy továbbra is tanulj?
Megfigyeltem a munkaerőpiacot ill. saját képességeimet, a kettő eredőjéből megpróbáltam kisakkozni, h ha iksz sulit elvégzek, kb mit lehet kezdeni vele a végzés időpontja után. Deduktív módszerrel választottam képzéseket, szakmákat szereztem, mellette nye4lveket tanulok. Olvasok, mindent, amit szükségesnek érzek (döntéselmélet, humánetológia, művtöri etc) Ennyi.
Miért kérded?
Felvételiztem. Kerestem másik iskolát. Elmentem diák melóra. Nyáron takarítottam és kerestem annyi pénzt, amiből független tudtam lenni a bántalmazó szülőktől.
Nekem annyi elég volt motivációnak, hogy ne akarjak soha többet haza menni oda, ahol félelem, verés és vér vár.
Egyetem alatt teljesen kiégtem, nem is fejeztem be. Azóta a klasszikus tanulástól elszoktam, csak a jogsira készültem.
Mindamellett a munkámban élesben folyamatosan tanulok, fejlődök. Azon kívül meg sokkal jobban élvezem a kikapcsoló programokat, rendezvényeket, túrázást, bringázást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!