Aki nem szereti a franciákat, annak mi az oka?

-konyha
-öltözködés
-erkölcstelenség
-nyelv
-gerinctelenség
-gyarmatosítás
-autók
-máshoz dörgölőzés
nyugati románok, ennyi
ja, és nem, nem utálok minden franciát..a jó embereket ott sem sztárolja senki így róluk nem tud aki nem találkozott velük

juppííí.. itt a gyéká új funkciója..
már tördeli a szavakat :)

Én nem utálom őket, pedig lehetne rá okom a politika és a történelem mellett is...
Vannak rendesek is, sajna nekem csak a szexista barmokkal sikerült összefutnom... azt hitték, nem értem, ha franciául beszélnek XD

Pedig a legtöbben politikai-történelmi okokból utálják őket. Gyermeteg és dilettáns gondolkodásra vall azért utálni egy mai franciát, mert anno a politikai vezetőik valamit csináltak, ami nem vágott egybe az érdekeinkkel.
Ők is egy nép, egy kultúra, egy nyelv. Nem vagyok frankofil, de értelmes ember nem utál egy egész népet, mert tudja, hogy ha volt is rossz tapasztalata 1-2 franciával, nem az összes ugyanilyen. Magyarok közt is van ilyen is, olyan is.
Tisztelni kell mások kultúráját, hogy a tiédet is tiszteljék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!