Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki nem szereti a franciákat,...

Aki nem szereti a franciákat, annak mi az oka?

Figyelt kérdés
Történelmi, politikai vélemény nem kell

2018. márc. 12. 22:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

-konyha

-öltözködés

-erkölcstelenség

-nyelv

-gerinctelenség

-gyarmatosítás

-autók

-máshoz dörgölőzés

nyugati románok, ennyi

ja, és nem, nem utálok minden franciát..a jó embereket ott sem sztárolja senki így róluk nem tud aki nem találkozott velük

2018. márc. 13. 10:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

juppííí.. itt a gyéká új funkciója..

már tördeli a szavakat :)

2018. márc. 13. 10:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a nyelvet utálom, számomra az egyik leggusztustalanabb nyelv, amit valaha hallottam. Ami viszont az embereket illeti, találkoztam már nagyon jó fej és nagyon nagy s-ggfej franciával is, de mindenhol ez van, úgyhogy nem általánosítok.
2018. márc. 13. 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utálom őket, pedig lehetne rá okom a politika és a történelem mellett is...

Vannak rendesek is, sajna nekem csak a szexista barmokkal sikerült összefutnom... azt hitték, nem értem, ha franciául beszélnek XD

2018. márc. 13. 16:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a legtöbben politikai-történelmi okokból utálják őket. Gyermeteg és dilettáns gondolkodásra vall azért utálni egy mai franciát, mert anno a politikai vezetőik valamit csináltak, ami nem vágott egybe az érdekeinkkel.

Ők is egy nép, egy kultúra, egy nyelv. Nem vagyok frankofil, de értelmes ember nem utál egy egész népet, mert tudja, hogy ha volt is rossz tapasztalata 1-2 franciával, nem az összes ugyanilyen. Magyarok közt is van ilyen is, olyan is.

Tisztelni kell mások kultúráját, hogy a tiédet is tiszteljék.

2018. márc. 18. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!