Idegen helyen elmenni nagywc-re, titeket is frusztrál?
Olyan szitukra gondolok, hogy pl munkahelyen, vagy elmentek ottalvós vendégségbe, vagy mondjuk friss kapcsolat esetén a párotoknál elmentek nagy dolgot végezni.
Nekem ez nagyon kellemetlen volt és mindig is aggasztott, szégyelltem. Volt, hogy bevittem magammal domestost, hogy utána valamennyire szagtalanítsam a helyiséget mert egy illatosító spray azért szerintem nem ér valami sokat.
Másnak is ilyen frusztráló ez a dolog? Otthon, családban ez persze más, ez természetes, de máshol elmenni nekem mindig is ilyen ciki volt.
De van olyan ember aki nem zavartatja magát egyáltalán.
Ti hogy vagytok ezzel?
"És ha napokig vagy ott? Vagy sosem voltál senkinél több napig? Mondjuk egy szüret alkalmával? Vagy külföldön?"
Nem, nem szeretek napokig máshol lenni.
Engem amúgy itt is megszóltak, mikor egy csaj írt, hogy ő 3 naponta kakil, mert nem tudtam felfogni, ha nekem egy napig kimarad, már tele vagyok meg mentőt akarok hívni. Leírtam, hogy nekem van, hogy napi 3-szor is megy - normális kaki, nem fos - és itt röhögtek rajtam.
Úgyhogy nem, nem megyek napokra sehova.
De én pisilni sem szeretek idegen helyen. Munkahelyen még talán, de plázákban... olyankor eléggé lassú vagyok, mert hogy ne pisiljek, nem iszom.
21,
Sokszor én is többször megyek naponta, de 1 alkalom/nap az mindig megvan. Ha mégsem, akkor 24 órán belül úgy érzem meghalok :) Persze ha alig ettem valamit akkor az más.
Ismerek olyan aki heti 1x vagy 2x megy el - ezt hogy? Nem működik a hasa? Igaz, hatalmas darab a csaj.
Én sem szeretek máshol lenni, de mondjuk az élet hoz ilyen helyzeteket. Ha mást nem, akkor a párodnál alszol pl....na ott az első kakszizós alkalmak cikik tudnak lenni.
Függőleges wc???!! Aki kitalálta azt büntetésből ott szratnám fölötte 2 napig, hadd legyen nyakig vizes. Hogy lehet ilyen baromságot kitalálni? Nagyon higiénikus ahogy végre megszabadulsz a kakszitól, erre beleesik a vízbe és az a szutykos víz felfröcsköl az ember fenekére meg mindenhova. Aztán meg lehet menni nőgyógyászhoz meg mindenfelé, mert gond van.
Én is úgy szoktam, hogy ha megvagyok akkor gyorsan lehúzom, aztán törlés, azt is lehúzom. Nedves törlőt is szoktam használni, mert nem szeretek szrosan létezni egész nap, a száraz törlés azért nagyon nem maximális hatékonyságú. Plusz domestos, leginkább spray formájában, annak elég intenzív a szaga, plusz illatosító.
Szóval egész kis készlettel megyek wc-re - itthon.
Ez a beszólogatás a szag miatt..... hát ez értékelhetetlen. Nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki így nyilvánuljon meg. Ez tényleg megmaradhat az emberben hosszú távon, én is emlékszem hasonlókra még tök régről.
A legrosszabb az, amikor vagy hasmenés van, vagy szorulás. A hasmenést a süket is hallja ha olyan és nem egyszeri alkalom általában, a szorulás meg... hát nem tudom nektek hogy van, de képes vagyok bő fél órán át is ülni a wécén, és közben már az infarktus kerülget, folyik rólam a víz, zsibbad a lábam... szóval eszméletlen :) Nyilván ezt mondjuk másnál nem lehet eljátszani , hogy bevonulok fél napra mint otthon tenném. De ha az ember érzi, hogy tele van, az úgy tök rossz, egész nap úgy létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!