Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Idegen helyen elmenni nagywc-r...

Idegen helyen elmenni nagywc-re, titeket is frusztrál?

Figyelt kérdés

Olyan szitukra gondolok, hogy pl munkahelyen, vagy elmentek ottalvós vendégségbe, vagy mondjuk friss kapcsolat esetén a párotoknál elmentek nagy dolgot végezni.

Nekem ez nagyon kellemetlen volt és mindig is aggasztott, szégyelltem. Volt, hogy bevittem magammal domestost, hogy utána valamennyire szagtalanítsam a helyiséget mert egy illatosító spray azért szerintem nem ér valami sokat.

Másnak is ilyen frusztráló ez a dolog? Otthon, családban ez persze más, ez természetes, de máshol elmenni nekem mindig is ilyen ciki volt.

De van olyan ember aki nem zavartatja magát egyáltalán.

Ti hogy vagytok ezzel?

2018. márc. 11. 09:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Ez a beszéd :)))

Egyszer mondta egy ismerősöm meg a párja, hogy menjek át hozzájuk és aludjak ott, és gyakoroljam náluk nyugodtan, hogy kell idegen helyen elmenni wc-re mindenféle stressz nélkül :D

Amikor bementem a mosdóba még mondták is a szobából, hogy hajrááá, sikerülni fog :DD persze elröhögtük az egészet, de egy ilyen közegben biztos nem lennének gátlásaim.

2018. márc. 11. 13:22
 12/23 anonim ***** válasza:

Huh, én képtelen vagyok. Mindig már előre félek a több napos sulis programok miatt. :S

De amúgy nem is az, hogy ciki, hanem egyszerűen nem tudok. :D

2018. márc. 11. 13:33
 13/23 anonim ***** válasza:
Amikor kislány voltam és mentünk nyaralni a szüleimmel pár napra, sosem tudtam elmenni, nagyon rossz volt. Párommal meg tök lazán kezeljük ezt. A gimiben csak egyszer kellett még elmennem wc-re, én sem szívesen megyek oda.
2018. márc. 11. 13:41
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem az idegen hellyel van bajom, hanem azzal, ha nem a családommal vagyok, hanem mondjuk barátokkal, akikkel azért "ennyire" nem állunk közel egymáshoz. Családi nyaraláson, programokon bárhol, bármikor nyugodtan megyek mosdóba, de pl a koliban csak akkor tudom a "nagydolgot" végezni, ha a többi wc fülkében nincs senki, aki hallaná a dolgot... Az ottalvós bulikon a barátaimmal, vagy a táborokban inkább mindig visszatartottam, ameddig tudtam, hogy minél ritkábban kelljen menni és igyekeztem akkor menni, amikor senki nem volt a közelben.
2018. márc. 11. 14:22
 15/23 A kérdező kommentje:

Igen, pont ezekre a szitukra gondolok, amikor ismerős emberek közt vagyunk de annyira azért mégsem, hogy ne legyen kellemetlen a dolog. ismerősök, barátok, távoli rokonok...

Főleg azt utálom, amikor néma csend van valahol és vannak a wc körül....na, az ott képtelenség, hacsak nem akkut hasmenésről beszélünk.

Egyszer jártam így, hogy benyeltem valami vírust és megrohantam a wc-t egy összejövetel alkalmával, és valaki bejött a mosdórészben közbe, és rákiabáltam, hogy MENJ KI!!!! Ki is ment rögtön :D

2018. márc. 11. 14:27
 16/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem igazán. Ha menni kell, hát menni kell, így van ezzel mindenki. Eszembe nem jut ilyesmin agyalni, erre való a wc, nem?
2018. márc. 11. 15:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Én gond nélkül elmegyek, csak a vizelés hangja idegesít hogy kihallatszik, mindig próbálok a kagyló szélére célozni, ahol a vizszintes részről lemegy az állóvízbe. Úgy hogy a függőleges rész oldalát célzom, így nem csap akkora zajt :D
2018. márc. 11. 15:55
 18/23 Fau kettes válasza:
En szeretek mashol kakkantani, még értékelni is szoktam a retyo szinvonalat nyilvanos helyeken, alkoholos filctollal felirom a csempere h "would here poop again (vagy nem)" *Shitadvisor es felrajzolom az 5 csillagot, es kiszinezgetem szinvonaltol függöen. Szerintem tök hasznos az utanam jövönek, en örülnek ha mas többen vennék a faradtsagot.
2018. márc. 11. 16:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem találok benne semmi szégyellnivalót. Természetes emberi alapszükséglet.
2018. márc. 11. 16:25
 20/23 anonim ***** válasza:

Engem inkább a hangok zavarnak, ha netán nagydolgom van. A halálom, amikor függőleges kagylókialakítású WC van (ezek a modernebbik fajták) és szó szerint belecsobban a sz@r, majd a WC víz kifröccsen és/vagy a fenekemre kerül ami nem valami guszta. Ezért ha már meglátom a vízszintes kialakítású WC-t, egy fokkal megkönnyebbülök.

Egyébként meg én az ilyen helyzeteket próbálom praktikusan megoldani: próbálj meg minél gyorsabban WC-zni, mármint gyorsan, izomból kitolni magadból a barnát, majd azonnal fordulj meg, és húzd le a WC-t. Így nem fog állni a bűz. Aztán töröld ki a feneked, keféld le halkan a WC-t ha ott maradt a kaki, és egy kis idő után újra húzd le. Akkor annyira nem lesz feltűnő, meg ciki, olyan, mintha valamit még beledobtál volna utólag a WC-be a kuka helyett.

Amúgy erőlködésnél azért vigyázz, hogy ne fingj hatalmasat.

2018. márc. 11. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!