Idegen helyen elmenni nagywc-re, titeket is frusztrál?
Olyan szitukra gondolok, hogy pl munkahelyen, vagy elmentek ottalvós vendégségbe, vagy mondjuk friss kapcsolat esetén a párotoknál elmentek nagy dolgot végezni.
Nekem ez nagyon kellemetlen volt és mindig is aggasztott, szégyelltem. Volt, hogy bevittem magammal domestost, hogy utána valamennyire szagtalanítsam a helyiséget mert egy illatosító spray azért szerintem nem ér valami sokat.
Másnak is ilyen frusztráló ez a dolog? Otthon, családban ez persze más, ez természetes, de máshol elmenni nekem mindig is ilyen ciki volt.
De van olyan ember aki nem zavartatja magát egyáltalán.
Ti hogy vagytok ezzel?
Ez a beszéd :)))
Egyszer mondta egy ismerősöm meg a párja, hogy menjek át hozzájuk és aludjak ott, és gyakoroljam náluk nyugodtan, hogy kell idegen helyen elmenni wc-re mindenféle stressz nélkül :D
Amikor bementem a mosdóba még mondták is a szobából, hogy hajrááá, sikerülni fog :DD persze elröhögtük az egészet, de egy ilyen közegben biztos nem lennének gátlásaim.
Huh, én képtelen vagyok. Mindig már előre félek a több napos sulis programok miatt. :S
De amúgy nem is az, hogy ciki, hanem egyszerűen nem tudok. :D
Igen, pont ezekre a szitukra gondolok, amikor ismerős emberek közt vagyunk de annyira azért mégsem, hogy ne legyen kellemetlen a dolog. ismerősök, barátok, távoli rokonok...
Főleg azt utálom, amikor néma csend van valahol és vannak a wc körül....na, az ott képtelenség, hacsak nem akkut hasmenésről beszélünk.
Egyszer jártam így, hogy benyeltem valami vírust és megrohantam a wc-t egy összejövetel alkalmával, és valaki bejött a mosdórészben közbe, és rákiabáltam, hogy MENJ KI!!!! Ki is ment rögtön :D
Engem inkább a hangok zavarnak, ha netán nagydolgom van. A halálom, amikor függőleges kagylókialakítású WC van (ezek a modernebbik fajták) és szó szerint belecsobban a sz@r, majd a WC víz kifröccsen és/vagy a fenekemre kerül ami nem valami guszta. Ezért ha már meglátom a vízszintes kialakítású WC-t, egy fokkal megkönnyebbülök.
Egyébként meg én az ilyen helyzeteket próbálom praktikusan megoldani: próbálj meg minél gyorsabban WC-zni, mármint gyorsan, izomból kitolni magadból a barnát, majd azonnal fordulj meg, és húzd le a WC-t. Így nem fog állni a bűz. Aztán töröld ki a feneked, keféld le halkan a WC-t ha ott maradt a kaki, és egy kis idő után újra húzd le. Akkor annyira nem lesz feltűnő, meg ciki, olyan, mintha valamit még beledobtál volna utólag a WC-be a kuka helyett.
Amúgy erőlködésnél azért vigyázz, hogy ne fingj hatalmasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!