Ti bementek dolgozni betegen? Ha nem, akkor minden télen betegszabira mentek? Hány napra?
Miért kellene minden télen betegszabira menni?
Nem kisgyerek egy dolgozó felnőtt, hogy minden évben hetekre lebetegedjen. Egészséges táplálkozás, vitaminok és kész...
Nem, van három betegnap, arra igazolás sem kell, úgyhogy első körben azt kihasználom. Ha nem gyóyulok meg, akkor viszont utána rögtön doki.
Ám beteg kb. 4-5 éve nem voltam :)
Szia,
Nem tudom, hogy a vitaminok hatása-e, de egész télen egy alkalommal voltam beteg, amikor végig szaladt a Calicivírus a családon. Egy estét végighánytam meg ment a hasam, másnap már nem volt bajom, természetesen akkor nem mentem be dolgozni egy hétig.
Supradynt szedek meg Béres cseppet. Olyan, hogy nátha meg megfázás nem is volt.
De a kérdésedre válaszolva: nem megyek be betegen. Van egy tuskó kolléganőm, őt nem érdekli, ha csurom takony is, akkor is bemegy dolgozni. Az se zavarja, ha a másikra szó szerint ráköhög beszélgetés közben. Nagyon utálom.
Ha lehetne kötelezni az embereket, akkor hazaküldeném azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!