Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen az, ha mankóval jársz?

Milyen az, ha mankóval jársz?

Figyelt kérdés

Mindig is érdekelt, kíváncsi voltam arra, hogy vajon milyen lehet mankóval közlekedni, de eddig még (szerencsére?) sosem volt alkalmam kipróbálni.

Mennyire nehéz? Fárasztó? Könnyen bele lehet jönni?Milyen új kihívásokkal szembesül az ember így az utcán pl? Le tudnátok írni, hogy pontosan milyen ez, milyen érzés?

2018. márc. 6. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Reumás vagyok,rengetegszer durrannak be az ízületeim. Hasizmot és karizmot erősít edzés terén. Elég nehéz, de az ember belejön.

2018. márc. 6. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem rég próbáltam ki...mondanom sem kell, ki lettem nevetve. :D nem olyan egyszerű és könnyű használni mint amilyennek látszik. Ami a hónod alatt támaszt azt könnyebb használni, mint amelyik csak az alkarodat támasztja. :D
2018. márc. 6. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyerekkent sose probaltad ki?
2018. márc. 7. 06:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyszer kaptam mankót, mikor majdnem eltörtem a bokámat egy rossz lépés miatt.

Nos, sikerült úgy eltaknyolnom vele még aznap, hogy a jobb kezemet el is törtem :D

2018. márc. 7. 13:43
 5/8 A kérdező kommentje:
#3 16 vagyok, szóval a "gyerekként" még most is aktuális lehet, de a környezetemben sem kellett még soha senkinek mankót használni, így elkérni se tudtam egy gyors kipróbálásra, ha erre gondolsz. Te így próbáltad ki anno?
2018. márc. 7. 22:23
 6/8 Metionin ***** válasza:
Szar :D nekem a hónaljas kikezdte a hónaljam, a karra támasztónak meg a nyoma volt ott a karomon szép lilán pár hétig. Nagyon figyelmesen kell vele közlekedni, főleg tömegben. Alólam egyszer egy sietős öreg néni rúgta ki a villamoson.
2018. márc. 9. 03:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát bele kell jönni!

Én gyorsan tudok vele mozogni, de a megbámulások miatt inkább hordom a műlábam.

2018. márc. 14. 07:13
 8/8 krisztamnk válasza:

Hát..ha nyáron vagy jó időben mankózol akkor nem is vészes :-) Akkor nem csúszik a járda, nem kellene esernyőt tartanod úgy hogy mindkét kezed foglalt stb...

Amúgy meg lehet szervezni az élet simán, főleg ha nagyvárosban élsz és jó a tömegközlekedés. Én simán eljártam mindenhova két mankóval a hónom alatt, egy könnyű hátizsák meg tornacipő és kész. Főleg mikor már lekerült a gipsz a bokámról simán mankóztam utcán is :-)

2018. márc. 19. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!