Mit gondoltok arról, hogy néha két mankóval megyek el otthonról és így használom a tömegközlekedést a több ülőhely-lehetőség reményében, úgy, hogy nincsen semmi bajom?
Otthon van egy pár mankó, és már egy néhányszor csináltam ilyet buszon, metrón, villamoson, héven, vonaton... A helylehetőség miatt is, és mert így egy kicsit "izgalmasak" ezek az utak. :D
16/F
Szíved joga, bár ennyiért én nem cipelnék egy pár mankót. A helyedben csinálnék egy dokumentumvideót is, kontrollnak egy mankó nélküli utadról és aztán kielemezni hogy mi a különbség ha mankókkal mész.
Amúgy korántsem biztos hogy lesz helyed, alólam a villamoson úgy kirúgta a mankót a néni hogy csak na és rohant leülni. 2 hétig mankóztam, mindennap tömegközlekedtem és összesen 4 esetben adták át a helyet vagy engedtek leülni.
8: Hát ja, volt már, hogy buszról leszállva majdnem hátrafordultam a mögöttem lévő nénihez elmagyarázni, hogy bár értékelem a segítő szándékát, attól, hogy engem tol, előttem még nem haladnak gyorsabban :D
Másik eset, bár ez méginkább poén kategória: kora reggel állunk gyakorlati hely előtt osztálytársammal, szemben a gyalogátkelő, lámpával. Egyszer csak három-négy nyugdíjas nagy magabiztosan elidul a piroson át (nyilván nem jött semmi, nulla forgalom volt). Nagyon halkan azért odasúgtam az osztálytársamnak, hogy "Ezek a mai idősek... Bezzeg az én időmben!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!