Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem volt picit szemetseg ez...

Nem volt picit szemetseg ez az egesz?

Figyelt kérdés

Ma Budapestrol videkre megyek. Altalaban minden hetfon igy megyek dolgozni,mert a baratom Pesti en meg videki vagyok igy csak hetvegente talalkozunk es szeretem kimaxolni a vele toltott idot igy meg vasarnap is vele alszom es hetfon megyek a reggeli busszal egybol dolgozni. A mai nap(mint mindig) a nepligetben levo otp-bol szerettem volna kivenni penzt mert ez igy kenyelmes. Csak hogy az automata be*szrt. A jegypenztarnal akartam venni eloveteleset,de mar nem lehetett. Igy a fel oraval kesobb indulora tudtam csak. Megvettem,kint meg lattam hogy bent all a busz igy felszalltam ra es mondtam a sofornek,hogy nagyon fontos lenne hogy beerjek a varosba mert dolgozni megyek.

Nem vitt el. Pedig ugyan olyan az eloveteles jegy es ugyanannyiba is kerul. En emiatt most valoszinuleg korbert fogok fizetni a munkahelyen mert fel ora keses utan kotbereztetnek.

Szerintetek nem volt parasztsag ez picit?

Eddig soha nem volt problema ebbol,en mindig kartyaval fizetek mindenhol.Nem szeretek keszpenzt tartani magamnal.

Szerintetek?

21/L

2018. márc. 5. 08:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ja, hogy a kérdésre is válaszoljak: a sofőrt is büntetik távolsági buszon, ha bliccelőt találnak a buszán, szóval mivel a te jegyed nem arra a járatra szólt, egyáltalán nem volt szemétség a részéről, de azért azzal se értek egyet, hogy mindig mindenki legyen felkészülve arra, hogy nem működik semmi, hogy esetleg másfél óráig is tarthat kiérni a belvárosból az M3 bevezetőig, hogy lehet, hogy a sofőr ott kap szívrohamot a volán mögött, és akár még emiatt is késhet a busz... Hülyét kapok, ez olyan, mint a "miért nem indultál el időben" c. örökzöld sláger, és én késtem már dugó miatt, azért, mert a Szabadság-hídra öngyilkosjelölt mászott fel minket meg nem engedtek le a villamosról, azért, mert szintén öngyilkosjelölt a vonat elé ugrott annál az átjárónál, amin át (kellett volna) mennünk a busszal, azért, mert beragadtunk a metróval az alagútba, azért, mert le volt zárva minden a teréz körúti robbantás miatt, azért, mert épp spontán térfoglalás volt az oktogonon, azért, mert beragadtam a társasház liftjébe két (!!!) órára egy sok sztk-s sztoris idős hölggyel, és még sorolhatnám, de azért az se normális, hogy mindenhová fél-két és fél órával előbb indulok, mert hátha atomvillanás lesz, nehogy elkéssek.
2018. márc. 6. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!