#7 Magyarázd el a náci részt a femináciban plz :///
egybként, wow, ennyire nem érteni a társadalmi rendszereket... uhhh, felteszem ugyanazt a tábort gazdagítod akik szerint van heterofóbia meg rasszizmus a fehérek ellen ??? :/
2018. márc. 4. 17:16
12/28 anonim válasza:
"...mindegyik ugyanolyan szexista és mindegyik erőszakos..."
Mondod te, aki cseppet sem szexista.
2018. márc. 4. 17:17
13/28 anonim válasza:
Már a tini szónál rájöhetünk, hogy nagyon komoly pávaalfahím miatt akadhatott ki a kérdező. Majd találsz rendes fiút, de ha nem te is csak azokat nézed, akinek lóg az kapanyél a szájából.
2018. márc. 4. 17:19
14/28 anonim válasza:
Tök normális fiu vagyok
2018. márc. 4. 17:22
15/28 anonim válasza:
Vannak normális fiúk, nem is kevesen. Viszont az ilyen srácokat meg a lányok kerülik nagy ívben, mert legtöbbször nem gazdagok, nem IPhone-nal a kezükben szaladgálnak, és esetleg nem Adonisz-nak születtek. Ha a lányok nem csak a kigyúrt, helyes pasikra hajtanának, hidd el, megtalálnák a normális srácokat is.
2018. márc. 4. 17:23
16/28 anonim válasza:
A normális fiúk azok akiket észre sem vesztek mindaddig, amíg el nem éritek a harmincötöt és nem kattan be a gyerekláz. Akkor a rosszfiúnak már nem kelletek, a jófiúk többsége pedig már megállapodott normális nőkkel.
Utána elsírjátok mindenkinek a bánatotokat, hogy hol vannak a jófiúk, miközben 20 évig rájuk se hederítettetek, mert nem voltak elég izgalmasak.
Amint anyagi biztonság kell és családfenntartó, rögtön megtaláljátok őket, de addigra már nekik sem kelletek, így kapcsolatról-kapcsolatra jártok és szültök, majd apa nélkül nő fel a gyerek.
2018. márc. 4. 17:24
17/28 anonim válasza:
Sosem jönnék össze olyan lánnyal, "akinek mindene kint van". Akkor én már normális vagyok? :)
2018. márc. 4. 17:27
18/28 anonim válasza:
Valószínű hogy van ilyen fiú a környezetedben és fel is figyel rád, csak nem veszed észre.
2018. márc. 4. 17:38
19/28 anonim válasza:
#12 1, olvasd el még egyszer amit írtam a társadalmi berendezkedésekről és razsizmusról/heterofóbiáról :D 2, nem ?? mondtam ?? hogy nem vagyok ?? a s.ggedből rángatsz elő ilyeneket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!