Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mért nincs egy normális fiú se?

Mért nincs egy normális fiú se?

Figyelt kérdés
Mért csak az olyan lányokra figyelnek fel akiknek mindenük kint van?HOL VANNAK A NORMÁLIS FIÚK?

2018. márc. 4. 16:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

#7 Magyarázd el a náci részt a femináciban plz :///

egybként, wow, ennyire nem érteni a társadalmi rendszereket... uhhh, felteszem ugyanazt a tábort gazdagítod akik szerint van heterofóbia meg rasszizmus a fehérek ellen ??? :/

2018. márc. 4. 17:16
 12/28 anonim ***** válasza:
79%

"...mindegyik ugyanolyan szexista és mindegyik erőszakos..."

Mondod te, aki cseppet sem szexista.

2018. márc. 4. 17:17
 13/28 anonim ***** válasza:
Már a tini szónál rájöhetünk, hogy nagyon komoly pávaalfahím miatt akadhatott ki a kérdező. Majd találsz rendes fiút, de ha nem te is csak azokat nézed, akinek lóg az kapanyél a szájából.
2018. márc. 4. 17:19
 14/28 anonim ***** válasza:
96%
Tök normális fiu vagyok
2018. márc. 4. 17:22
 15/28 anonim ***** válasza:
Vannak normális fiúk, nem is kevesen. Viszont az ilyen srácokat meg a lányok kerülik nagy ívben, mert legtöbbször nem gazdagok, nem IPhone-nal a kezükben szaladgálnak, és esetleg nem Adonisz-nak születtek. Ha a lányok nem csak a kigyúrt, helyes pasikra hajtanának, hidd el, megtalálnák a normális srácokat is.
2018. márc. 4. 17:23
 16/28 anonim ***** válasza:
52%

A normális fiúk azok akiket észre sem vesztek mindaddig, amíg el nem éritek a harmincötöt és nem kattan be a gyerekláz. Akkor a rosszfiúnak már nem kelletek, a jófiúk többsége pedig már megállapodott normális nőkkel.

Utána elsírjátok mindenkinek a bánatotokat, hogy hol vannak a jófiúk, miközben 20 évig rájuk se hederítettetek, mert nem voltak elég izgalmasak.

Amint anyagi biztonság kell és családfenntartó, rögtön megtaláljátok őket, de addigra már nekik sem kelletek, így kapcsolatról-kapcsolatra jártok és szültök, majd apa nélkül nő fel a gyerek.

2018. márc. 4. 17:24
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Sosem jönnék össze olyan lánnyal, "akinek mindene kint van". Akkor én már normális vagyok? :)
2018. márc. 4. 17:27
 18/28 anonim ***** válasza:
77%
Valószínű hogy van ilyen fiú a környezetedben és fel is figyel rád, csak nem veszed észre.
2018. márc. 4. 17:38
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
#12 1, olvasd el még egyszer amit írtam a társadalmi berendezkedésekről és razsizmusról/heterofóbiáról :D 2, nem ?? mondtam ?? hogy nem vagyok ?? a s.ggedből rángatsz elő ilyeneket
2018. márc. 4. 18:04
 20/28 anonim ***** válasza:
nem tudom, én nem vagyok normális :(
2018. márc. 4. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!