Tanacsra van szuksegem, mert senkinek nem mondhatom el es azt hiszem nem sokara megbolondulok?
3. eve dolgozom a lakasombol webkameras modellkent.
Elotte voltak normalis munkaim, amiket szerettem, de aztan munkanelkuli lettem, hallottam errol a lehetosegrol es kiprobaltam.
Az elejen nagyon beindult, jo szorakozas is volt igy rakaptam. Heti 20 oraval keresek annyit, amennyit amugy keresnek heti 40 oraval, de nagyon ki vagyok idegileg.
Senkinek nem mondhatom el, mindenkinek titkoloznom kell mibol elek, egesz nap egyedul vagyok, nincs tarsasagom, es vannak napok hogy orakig csak ulok a monitor elott es semmi bevetel.. ez idegorlo hogy a legenyhebben fejezzem ki magam. Nyugtatokon, altatokon elek de mivel heti 100 orat is letolok a bevetelem is magas.
Sajnos az élet ilyen. Nem lehetünk mindig őszinték. Titkokat kell cipelnünk és rejtegetni a dolgainkat. Én azt csináltam a kérdéses időben, hogy felépítettem egy tanácsadói arculatot. Életmod, üzletvitel stb. Természetesen utánaolvastam, foglalkoztam vele. Ez tök jól bevált. Soha senki nem gyanakodott. Mivel egyéni vállalkozó voltam, így el tudtam rejteni a valós munkàmat az időbeosztásomban mindenki elől. Ha jól felépíted és részletesen megtervezed a maszkodat, akkor nem is lesz teher a viselése, rutinból fogod mondani a dolgokat.
Az èn tapasztalatom az, hogy ha mindent tudnak rólad az baj lehet. Húzz határvonalakat, munka és privát szféra terén, amit nem léphát át senki. Tudom, hogy sokan másképp csinslnák, de nekem ez vált be, amikor olyan szakaszba jutott az rletem, amit el kellett titkolnom.
A te helyedben kihasználnám az adottságaimat, amíg fiatal vagyok. Keress sok pénzt és építs fel másik - felvsllaható - üzletet, ami lassan átveheti a helyèt a jelenlegi munkádnak.
Nem láttam semmit se ami rossz lenne.
Egy példát írok, te hiszed, hogy titkolóznod kell. Minden problémádat te teremtetted. Válts nézőpont.
De ennyiből már passzív jövedelmet is csinálhatsz magadnak a hátralévő életedben.
igen, ez a celom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!