Hány éves kortól nevezel valakit nőnek és férfinak?
Figyelt kérdés
Ugye egy ideig mindenkire azt mondjuk, hogy lány/fiú, de mi az a kor, ami felett, már nem illik lánynak/fiúnak hívni valaki?
Szerintetek?
2018. márc. 2. 12:02
1/10 anonim válasza:
Ez nagyban függ az élethez való hozzáállásáról, önállóságtól, felfogástól.
Aki mama szoknyája mellett ül akárhányévesen is, értsd nem áll meg a saját lábán, nekem ő még lány és fiú.
32N
3/10 anonim válasza:
Aki képes önállóan cselekedni,dönteni,és élni.Aki még 20évesen is ott tart hogy anyukám nem engedi meg hogy randiztak,az lány
4/10 anonim válasza:
Ez nem elsősorban kortól függ hanem a viselkedéstől. Van aki már 18 évesen is nő/férfi, van aki 30 évesen se.
6/10 anonim válasza:
Utolsó, nálatok mindenki úhy mutatkozik be, hogy "Brigi vagyok, 17, még szűz"? :D
Meg amúgy morbid példa, de ha valakit kiskorában molesztálnak, akkor az egy 5 éves nő szerinted? Lol.
7/10 anonim válasza:
Abban a tekintetben, hogy önmagát ki mikorra definiálja férfinek vagy nőnek úgy gondolom, hogy a szüzesség elvesztésétől függ. Fiúknál mindenképpen. És első találkozásra nyilván nem mondható meg 17 éves lányról, hogy lány, vagy nő-e
8/10 anonim válasza:
3: "Aki képes önállóan cselekedni,dönteni,és élni."
+1!!!
10/10 anonim válasza:
Én 18 vagyok és kb 25 éves korig lánynak fiúnak hívok mindenkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!