Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem utáljátok ezt a depresszió...

Nem utáljátok ezt a depressziós, fagyos, gusztustalan időt?

Figyelt kérdés
2018. márc. 1. 19:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#10: Ez mind szép, viszont, a kórókozók és károkozók vígan áttelelnek, ha telen nincs se hó, se hideg.
2018. márc. 1. 23:36
 12/17 anonim ***** válasza:
OFF: miért pontozza le a forróvérű ember a fagyost és fordítva? :D Én még pont nem lettem lepontozva, de árulja már el valaki, mi értelme van ennek. Én nem szeretem a hideget, fázok nagyon odakinn, de attól még annak az embernek is hasznos a válasza aki meg imádja a havat és utálja a 20 foknál melegebb időt, hiszen a kérdésre válaszolt.
2018. márc. 2. 12:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Érdekes ez a "forróvérű" és "fagyos" jelző, tekintve, hogy normális, ha az ember nem szereti a szélsőséges időket. Aki nem szereti a tartós fagyot, mint ami most van, nem feltétlen 40 fokot szeretne, hanem egy kellemes 10-25 közöttit, amiben az ember a legjobban érzi magát.
2018. márc. 2. 13:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem a kezem csontig átfagy és lebénul ebben a szar időben. Rossz a genetikán az a baj.
2018. márc. 4. 00:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is utálom a telet, nagyon hideg van, fűteni kell, ami sok pénzt és energiát emészt fel. Aztán a karácsony: felesleges kiadás, minden évben ugyanolyan sablonos jópizós helyzetek, nem kívánt rokonok nem kívánt telefonhívásai, pont akkor, amikor nyugiban akarok átfordulni egyik oldalamról a másikra. Minden spórolt pénzem a fűtésre megy el. A nyár annyiban jobb, hogy fűtésileg a kiadásom nulla, amúgy a 40 fokos kánikulákat se bírom hosszú távon, mert már hiába meztelenül alszom, akkor is megsülök és egyszerűen nincs már hova vetkőzni. Tavasztól a nyár elejéig, nyár végétől ősz közepéig jó az időjárás. Akkor olyan, mintha elememben volnék.
2018. márc. 4. 17:38
 16/17 anonim ***** válasza:
De... :( :/
2018. márc. 4. 19:27
 17/17 anonim ***** válasza:
55%
Maga az élet egy merő szenvedés, amiben csak tönkremenni kell... Nem nekem való már ez a kib'szott k'rvaélet... Ha van pénzem akkor is lehangolt leszek, ha nincs, akkor is... Aki depressziós, annak mindegy hogy milliói vannak, vagy épp csóró, ugyanolyan melankóliában éli le az egész életét. Ez van.
2018. márc. 5. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!