Fiatalok 20 alatt akik nyáron fesztiválozni jartok, miből fizetitek?
Figyelt kérdés
Vagy akiket ismertek ok miből fizetik?
Lehuzos negatív kommentek nem érdekelnek, tényekre és véleményekre vagyok kiváncsi :)
2018. febr. 28. 18:31
11/11 anonim válasza:
Ugyan már elmúltam 20, de amikor betöltöttem a 16-ot, születésnapi ajándék volt, hogy egy részét kifizették a Sound bérletnek. A bérlet másik részét és az ottani költségeket mind magam fizettem a diákmunkás keresetemből. Azóta egyszer egy Sziget napijegyet fizetett a párom nekem, mert a kedvenc zenekara lépett fel és szerette volna ha megyek vele én meg ilyesmire akkor nem tettem félre pénzt. Voltam már B My Lake-en, ez vicces sztori, ide heccből csak úgy az alkohol hatására kipróbáltuk, hogy vajon kinek sikerül belógni a kerítést átmászva. Mindenkinek sikerült. Strandon szintén saját pénzből voltam napijeggyel. Ismerősök terén is vannak jópáran, akik megkeresték a pénzt rá, de olyan is, akinek az elvált szülők egyike fizeti minden évben és olyan is aki mindig szülőktől kapja ezt meg ajándékba. A legrosszabb végletből is ismerek nem is keveset, tényleg nem csak kitalált dolog a bérlet együttlétért cserébe. Sokan még büszkék is rá sajnos. Naivan mindig azt hittem, csak nem megy ilyen szinten ez a dolog, amég többször is a két fülemmel nem hallottam, ahogy mesélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!