Pánikolok a koromtól. Hogyan győzhetem le ezt a szorongást?
Úgy gondolom,hogyha legalább egy nagy dolgot teljesíteni tudnék abból,amiről azt hittem erre a korra már evidens lesz,attól jobban lennék.
Na most ilyen dolgokból több van,mint azt a pánik is mutatja.
De egyet választottam,amit elsődlegesen szeretnék megvalósítani,mégpedig a saját ház. Tudom,hogy így nézve a dolgot rossz kategóriában van a kérdésem,de mégsem hisz lelkileg is jól jönne a segítség de gyakorlati tanács is az egyik legnagyobb álmom megvalósításához. Köszönöm.
29 évesen elég fura, hogy a korod miatt pánikolsz. Akkor mit szóljanak a 30-40-50 évesek, vagy a még idősebbek?
Háza se minden fiatalnak van ennyi idősen. Van még időd bőven házra gyűjteni.
Nagyjából igen 13-as bár több is összegyűlhetett volna de próbálom/próbáljuk kitalálni erre a megfelelő megoldást. De sajnos jelenleg nincs is a környékünkön olyan ház amit szívesen megvennénk...
14-es jó lenne ha ez ilyen könnyen menne,hogyha ettől elmúlna egy pánik,már rég nem pánikolnék. De azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!