Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is néha bántóan...

Szerintetek is néha bántóan és illetlenül vagy sértően válaszolnak a kérdéseitekre a gyakorikérdések.hu-n? Tisztelet a kivételnek mert vanaki tényleg csak segíteni akar.

Figyelt kérdés

2018. febr. 28. 08:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Avval nekem sincsen bajom,ha öszintén nem sértően ellenvéleményt vagy kritikát mondanak.Azokkal van bajom akik a névtelenség miatt azt hiszik bármit megtehetnek az ilyeneknek általában a valós életben nem érnek el sikert vagy elismerst és itt próbálják naívan elhitetni magukkal,hogy mindenki megbecsüli és tiszteli őket. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és azt hogy a véleményeteket nem trollkodva mondtátok el.❤
2018. febr. 28. 10:51
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Igen,itt valóban nem az ellenvéleménnyel van gond.Inkább a stílussal,hangnemmel meg azzal,hogy egyesek rögtön ítéletet alkotnak.Pl.nekem volt egy olyan kérdésem,hogy gondondom volt családtaggal és a helyzet pontos ismerete nélkül durva kritikákat kaptam.Engem az a dolog tényleg nagyon bántott,nyomasztott és nem egy reális rálátást adtak a helyzetre,hanem utána egy lelki zavarodottság volt bennem.Kértem is,hogy két személyt akik azokat a dolgokat írták tiltsák le,hogy hozzászólásokat írjanak meg üzenete se küldhessenek végül a kérdés törlését is kértem.
2018. febr. 28. 11:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Saját kérdésemre még sosem kaptam bunkó választ. Mondjuk az én kérdéseim rólam szólnak, nem arról, hogy juj de bunkó velem a családom, és gyertek, szidjuk őket együtt. Az ilyenekre tényleg nem csoda, ha jön pár utalás arra, hogy két oldala van minden érmének.
2018. febr. 28. 11:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem volt szidva senki egy komoly probléma volt taglalva
2018. febr. 28. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!