Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az igazi rocker/punk/metál...

Az igazi rocker/punk/metál nők is fehér esküvőiruhában esküdnek?

Figyelt kérdés
rocker/metál/punk nők, férfiak véleményét erről szívesen fogadom... :D
2018. febr. 27. 19:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%

"Gyakran tapasztalom, hogy a legtöbb magyar, addig nem nyugszik, amíg " be nem bizonyítja" hogy neki van igaza, és amíg az övé nem lesz az utolsó szó.. :D "

"nem kell válaszolnod nekem, elég ha magadnak válaszolsz! "

Ezt mifelénk még öngólnak szokás nevezni :)

Te tetted fel a kérdést, mi válaszoltunk: az igazi rockerek ésatöbbi is fehér ruhában esküdnek, mert addigra kinövik ezt a hülye stílust. Jó esetben. Ha nem ekkor, akkor később :)

2018. febr. 27. 20:52
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

bizony, utolsó.

neked meg kérdező: hogy honnan tudom, hogy nem vagy még felnőtt?

a kérdésből...

2018. febr. 27. 20:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

speciel én fiatalabb koromban sem öltöztem sose rockernek - volt pár zenekaros pólom, ennyi.

most meg van egy műbőr dzsekim. amiből meg mondjuk nem derül ki a zenei ízlésem...

munkába nem is járhatnék szakadtan.

2018. febr. 27. 20:55
 14/20 Metionin ***** válasza:
100%

Abban esküdnek amiben akarnak. Van aki fehérben, van aki sznesben és van aki bőrkabátban :D

Én ilyen blackmetálgót valami vagyok, ha egyszer eljön az esküvőm, akkor sötétkék vagy fekete fűzős ruhában szeretnék lenni.

2018. febr. 27. 21:27
 15/20 A kérdező kommentje:

kedves utolsó válaszoló, én is inkább gótikus stílusú/ metál rajongó vagyok.. gyönyörű gótikus stílusú ruhák vannak szerintem, ami lehet egyben elegáns, ünnephez illő és egyszerre vagány, metál- gótikus hangulatú is D: én valami ilyesmire gondolok igazából..

Néztem régebben ilyen menyasszonyi ruha próbálós műsort, abban volt olyan is aki mindenképp a piros ruhát akarta választani, mert náluk, az ő kultúrájukban ez a hagyomány.. vannak akik rendhagyó esküvőt terveznek, és én pedig úgy vagyok vele, hogy ne térjen el túlzottan a hagyományostól, de azért még se legyen ugyanolyan, legyen, eredeti... pl én a lakzira nem tudnám elképzelni a mulatós zenét, a rock meg túl durva lenne az alkalomhoz, de valahogy cigány zene megy, valahol klasszikus, valahol pop zene.... gondolom ez ízlés és hagyomány, kultúra, vallás kérdése is... és ez vonatkozhat a ruhára is, mert mindenki abban akar megesküdni, amiben igazán jól érzi magát... nyilván nem tornacipőben...stb... de ha már valakinek az esküvője van akkor már had ne arról szóljon, hogy jaj hát mit gondolhatnak rólam, meg jaj mindenki ilyen ruhát hord ilyen alkalomkor akkor én is... ez nem a többi emberről szól szerintem... szóval nézhetnek engem hülyének az esküvőmön és azt meg pont lefogom ....ni!

2018. febr. 28. 10:33
 16/20 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=UyKxxZeIU_w

na, pont erre a műsorra gondoltam... ez sem egy fehér, habos-babos ruha :D

2018. febr. 28. 10:49
 17/20 anonim ***** válasza:
52%

11-es, fehérben esküsznek, vagy feketében, vagy lilában, vagy pirosban, vagy rózsaszínben :)

amiben nekik tetszik.

függetlenül attól, hogy milyen zenét hallgatnak.

a kérdező lőtt még egy öngólt, belinkeli ugyanazt, amit az egyik válaszoló már linkelt, hogy "ez sem habos-babos fehér ruha" (és? aki nem rocker, stb stb, se feltétlenül esküszik habos-babos ruhában - több ismerősöm is esküdött szimpla koktélruhában)

de odáig nem jut el, hogy az előtte belinkelt többi linkre is kattintson - ahol felpróbálnak fehér, meg rózsaszín ruhát is...

ezért mondtam, hogy majd, ha felnő. simán kiderül a hozzászólásaiból, hogy éretlen.

2018. febr. 28. 20:41
 18/20 kojee ***** válasza:
Feleségem, és én is nagyon szeretjük a rock/metál műfajt (is). Volt templomi és egyházi szertartás is, mindketten úgymond a hagyományos módon voltuk felöltözve, egyikünknek sem jutott eszébe, hogy "extrém" öltözékben menjünk a szertartásokra. Az esküvőnk 2010-ben volt, nekem a szimpla, de azért jó minőségű öltöny már akkor közel 80-100 Ft volt, feleségemnek a ruhabérlése! is valami hasonló hasonló összeg volt. Mi egy egész szűk körű esküvőt tartottunk (kb 25-30 fő), és a ruházatot nem bele számolva kb 300 000ft költöttünk el erre az egy napra, és ez mindenre (hely, étel, ital, virágok, pap...) nem olyan nagy összeg, de kifizetni már az. Ha egy egyéni ruhát készítesz, akkor az (szerintem) simán 2-300 ezerbe fájhat. Ha az adott időszakban lesz/van rá pénzed, az jó,meg ha neked, és a párodnak is ilyen vágyai vannak, akkor hajrá, hiszen ez a ti napotok. Nekünk azért számolgattuk kellett, hogy mi mennyibe kerül, mert azt kettőnk fizetéséből kellett kifizetni (előre).
2018. márc. 1. 08:19
 19/20 A kérdező kommentje:

tiszta lüke vagy uccsóelőtti :D

tudom hogy az megvolt már osztva láttam, én megmutattam ,hogy ez pl szerintem teljesen jó.. és látom a lényeget is leszűrted, nem mindenki esküszik fehér ruhában!

2018. márc. 2. 19:39
 20/20 A kérdező kommentje:

annyit még had mondjak, hogy abban 100%-ban biztos vagyok hogy pszichológis nem vagy... de az írásom alapján, főleg hogy gépelve írok, nem tudod meg hogy én milyen vagyok..

a másik meg az, hogy az esküvőhöz nem kell felvételi, meg egyéb kihívás, hogy vajon érett e az illető vagy sem, nem ezen múlik és a ruhaválasztás sem...

2018. márc. 2. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!