Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen szinten beszéltétek a...

Milyen szinten beszéltétek a nyelvet?

Figyelt kérdés

Elsősorban azokhoz szól a kérdés,akik Magyarországról mentek ki külföldre angol, német nyelvterületre dolgozni.

Azt szeretném megtudni hogy tökéletes volt nyelvtudásotok amikor kimentetek,csak középszinten vagy alig beszéltetek valamit. Hogy boldogultatok, Milyen nehézségeitek voltak konkrét példával.

2018. febr. 25. 16:21
 1/4 A kérdező kommentje:
na valaki:D
2018. febr. 25. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Tökéletes nyelvtudással jöttem. Persze, boldogulok. Szerintem egész mást, teljesen mást látok az új országból, mint az, aki nem tudja a nyelvet. Teljesen, teljesen mást.
2018. febr. 26. 05:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy rosszindulatú országba jöttem, ravasz néppel, mely soha nem szolgálta meg a jólétet.

Amikor hallják, hogy jól beszélem a nyelvüket, pl. hivatalban, direkt tájszólásra váltanak, így beszélnek hozzám, hogy csak azért se tudjak zavartalanul elintézni dolgokat. Ilyenkor a hivatalnokok olykor egymásra nézve röhögnek.

2018. febr. 26. 05:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez melyik orszag ha lehet tudni?
2018. febr. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!