Ha egy férfi hívja el a nőt ebédelni, akkor rendben van, hogy a férfi fizet, de akkor is ő fizet, ha a nő hívja el a férfit?
Mindenkinek más a szokása, elvárása, igénye, tehát van, akinél rendben van így, van akit zavar.
Én speciel, ha meghívom a férfit, akkor az anyagi részt is beleértem. Nem szeretem az egyoldalúságot, sem a legkötelezettség érzését.
Hát ha meghívnék egy férfit ebédelni, biztos nem várnám el, hogy ő fizessen.
De ez csak én vagyok. Mondjuk nem is hívtam meg még ebédelni egy férfit sem. :) Nem azért, mert prűd vagyok, hanem mert nem volt rá szükségem. Ez elég nagyképűen hangzik, de tudni kell a válaszomhoz, hogy engem se hívtak meg ebédelni sokan. Kávézni igen...
Én sosem vártam el, hogy mindig a férfi fizessen. Sőt! Oké,hogy így van rendjén, de valahogy kellemetlenül érezném maga,még akkor is, ha ő hívott meg.Én olyan vagyok, ha mondjuk meghív, akkor azt következő alkalommal, ragaszkodom hozzá, hogy én hívjam vissza.
Vagy, ha már együtt vagyunk, akkor is.
Sőt, sokszor én is meghívtam, vagy ha vettem magamnak csokit a boltban,akkor neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!