Ha egy állattal kellene be helyettesíeni a személyiséged mi lennél?
Pl: öreg elefánt vagy lusta macska stb
N vagy F ?
Farkas. Na nem ám magányos, hanem egy olyan nagyon céltudatos béta. Folyamatosan edzek, hogy erősebb és ügyesebb legyek, de még mindig nem tartok sehol, a közelében sem vagyok a példaképeimnek és a célomnak. Talán majd egyszer sikerül feltörnöm :) Az ismerőseim szerint egyébként oroszlán, de ahhoz nem elég nagy a hangom :D
27/N
Kígyó. Csörgő kígyó vagy kobra. Az életben lassan de biztosan haladok előre,mint ahogyan a kígyó kúszik. Veszély/fenyegetés esetén,akárcsak a kígyók,igyekszem nagynak látszani,s figyelmeztetni másokat arra,hogy velem nem lehet játszadozni. Ritkán csapok le,de akkor "halálosan".
F
Macska.
Ijedős, félős, szorongó. Viszont ha szükséges ki tudom ereszteni a karmaimat. Szeretem a megszokott dolgokat és nagyon öntörvényű vagyok. Kevés emberhez kötődöm, de hozzájuk nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!