Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok vissza...

Ti mit szólnátok vissza annak/azoknak a személyeknek akik kiröhögik a párotokat amiért nem hall valamit?

Figyelt kérdés

Nemrég történt hogy a barátomat két lány kiröhögött egy büfében.Ő kérte ki a kaját és mikor kérdeztèk tőle mit kér a gyrosára ő rájuk nézett hogy "Hmm?" Mert nem hallotta rendesen. Vagy 3x visszakérdezett az egyik csaj vihogva oda is hívta a barátnőjét hogy segítsen(?). Valószínűleg azthittek "papucs" vagy valami hasonló..de már ketten viháncoltak rajta kicsit túljátszva az egész helyzetet. Aláírom, hogy nem tudthatták hogy hallássérült, de még akkor is rosszul esett neki és szerintem bárki másnak is akár rendesen hall akár nem. Én meg ott álltam és néztem rájuk,hogy hogy lehetnek ennyire idegesitően bunkók. Már azon voltam, hogy beszólok valamit de vegül mégsem. Utána a báratomnak az étvágya is elment..Nem is értem hogy egyes emberek hogy lehetnek ennyire bunkók..még ha nem is tudták.

Ti mit reagàltatok volna erre? Mit mondtatok volna a két lánynak akik kiröhögték?

2018. febr. 18. 20:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

(Ne haragudjon senki a kategória miatt, telefonról írtam a kérdést és valamilyen oknál fogva nem hozta ki a kategóriákat hanem egyből az jött hogy mi a kérdés.)

Tudjuk mindketten, hogy ez mindig elő fog jönni, hogy mindig lesznek ilyen emberek akik így viselkednek majd vele, de nem tehetünk ellene sajnos semmit. Nem kell aggódni szégyellem is magam, hogy nem szóltam egy szót sem, csak a végén mikor beleszóltam és elmondtam én mit kérünk, mert nem jutottunk volna semmire. Gondolkodtam, hogy mit is szólhatnék vissza amitől eléggé magukba néznek, de akkor már késő volt és ezt bánom(szerintetek miért írtam ki a kérdést?). Így ha legközelebb történik ilyen szeretném valami olyannal megvédeni amitől eléggé magukhoz térnek az illetők.

2018. febr. 18. 21:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
én is hallássérült vagyok..szerintem elég vmi ilyesmi: "ti hallássérültként hogy rendelnétek kaját?", "beszélj érthetően pls"
2018. febr. 18. 21:27
 13/19 anonim ***** válasza:

Veled is csak "jól járt" párod...

Talán szólhattál volna a szintjükön, hogy batteg szájról olvas, így pofázzatok érthetően vagy csak ennyire telt a diplomátok...

2018. febr. 18. 23:28
 14/19 anonim ***** válasza:
49%

Ha hallássérült ha nem, ezt a viselkedést nem toleráljuk senkinek. Első körben valószínűleg szétaláztam volna őket. Csak amíg a sírás határán vannak, aztán kértem volna a főnöküket vagy a panaszkönyvet.

Bár a párom nem hallássérült, de volt, hogy nem figyelt oda hasonló szituban. A két p.csa remegett a végén az idegtől.

2018. febr. 19. 11:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik az egyik kulcsszó:

"két idegesitő pi.csa akit azóta is felrúgnék akárhányszor az esetre gondolok" XD

Szerintem menj vissza valamelyik nap a büfébe, mond meg neki hogy nagyon bunkó volt és hogy a feje olyan mint egy beszélő csirkefarhát.

2018. febr. 19. 20:01
 16/19 anonim ***** válasza:
15! ne ölj meg :D :D :D
2018. febr. 19. 23:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Tényleg most nézem a kulcsszót #15. Ez nagyon adja. :DDD

Amúgy igen, egyszerűen "Beszélhetek az üzletvezetővel?", és megemlítettem volna, hogy "bocs hallássérült a barátom, szóval pofázz érthetően", ahogyan azt írták is.

2018. febr. 20. 06:26
 18/19 anonim válasza:

Mondjuk visszakérdezhetett volna a párod úgyis, hogy "Tessék?".

Egyébként meg ott kell hagyni őket.

2018. márc. 23. 17:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is hallássérült vagyok. Mindegy, hogy tudják-e engem Általános iskolában folyamatosan csúfoltak, és azt kérdezgették: Hallasz? Hallasz? Ha, ha hallottam mondtam, hogy igen, ha nem mondtam, hogy nem és akkor elkezdtek röhögni és ez így ment évekig, marha rossz volt. Attól függ, hogy csúfolódik-e, hogy hülye-e, ha csúfolódik hülye.

Bocsánat, hogy nem igazán a kérdésre válaszoltam.

2018. máj. 23. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!