Azért bámulnak mert szép vagyok vagy pont az ellenkezője?
Figyelt kérdés
Tegyük fel mész az utcán és egy pasi felnéz rád és lehet ilyen 3mpig rajtad marad a szeme, ez mit jelent? 17L2018. febr. 16. 19:55
2/11 anonim válasza:
1. Tetszel neki.
2. Ismerős vagy neki.
3. Van valami furcsa a külsődön.
3/11 anonim válasza:
Azért ezt így, látatlanban, nem lehet megmondani. Előttem már felsoroltak nagyjából a lehetséges "variációkat".
4/11 anonim válasza:
bejössz neki,elmélázott szimplán valamin,van valami rajtad,ismerős vagy neki, vagy csak szimplán nézeget(ha jön valaki sz utcán,metrón én is szeretem megnézni),olyan ruha van rajtad,ami felvonja figyelmet stb
5/11 anonim válasza:
Szoktam nézni a lányok arcát, de általában a telefont nyomkodják, konkrétan azt sem tudja hol jár...
Ez esetben, nálad nincs telefon és azt furcsálja. Ezért néz 3mp-ig. :D
6/11 anonim válasza:
vagy épp a mcdonaldsból kifele jövet a szádon maradt egy paradicsomkarika és azt nézte:-D
7/11 anonim válasza:
#5:
Haha, ez tetszett :D :D Igen , ilyenek a mai fiatalok....telefon a kezükhöz láncolva" :)
8/11 anonim válasza:
Én nem csak felnézek minden nőre,de addig nézem míg látom.De ennek egymillió oka lehet.Lehet épp fikázom magamba,vagy istennőnek tartom.(Istennő ha nincs :tetkó pircing,raszta haj,stílus)egyszóval a tiszta női alkat.
9/11 anonim válasza:
Ahogy már mondták, mindkettő lehet ok.
10/11 anonim válasza:
A tetkorol jut eszembe... Nyáron a keleti elött egy félmesztelen cigány ember gyomrára az volt tetoválva 30centis betükkel, h "éhes vagyok"
Nem tudom minek mondtam el, unatkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!