Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire használjatok a füzetet?

Mire használjatok a füzetet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lehet hogy értelmetlennek tűnik a kérdés, de van egy nagyon szép füzetem, amit nem szeretnék elpazarolni, csak nincsen ötletem hogy mit is írhatnék bele.

Ti mire szoktáok használni? Több részre van felosztva, nem csak egy dologra gondoltam. Például fontos eseményejet beleírni, vagy recepteket.. ilyenekre gondoltam. Megköszönnék pár jó ötletet! :)

16/L

2018. febr. 16. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nekem is állandó probléma. Kb sorban állnak a szebbnél szebb füzeteim mert nem akartam "elrontani" őket
2018. febr. 16. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi lehetne annál jobb mintha tudást írnál bele?
2018. febr. 16. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Van a piszkozat és a szép füzetem. A piszkozatban írom le sebtiben az ötleteim, az mindig nálam van. A szép benn a fiókban. Ha összegyűlt kb. 5 lapnyi, akkor a zagyva piszkozatból rendezetten átmásolom a szépbe.
2018. febr. 16. 20:33
 4/6 anonim ***** válasza:
*illetve nyelvtanulásra még nyelvtani összefoglalónak használom!
2018. febr. 16. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is voltam már így 😅 végül vagy a legkedvencebb tantárgyaimra hordtam, vagy volt, hogy receptes füzetként használtam ^^
2018. febr. 16. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Recept az jó ötlet.

Lehet még rendhagyó napló, vagyis inkább emlékkönyv. Én pl. az egyik ilyen füzetembe beragasztom a belépőjegyeket, képeket, lepréselt virágokat, és készítek egy bejegyzést is az adott napról. Rajzolhatsz is bele.

2018. febr. 16. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!